Awards

Dit zijn de winnaars van de Rabobank StartToGrow Awards 2022

Op 23 november zijn de Rabobank StartToGrow Awards uitgereikt in Bergen op Zoom en dit zijn de winnaars!

Tijdens de award-uitreiking bij Rabobank Zuidwest-Brabant in Bergen op Zoom werden winnaars bekend gemaakt van de Rabobank StartToGrow Awards 2022. In 4 verschillende categorieën werden ondernemers geprezen en gewaardeerd voor hun ondernemerschap.

Jaarlijks worden door StartToGrow awards uitgereikt als blijk van waardering voor ondernemers en het ondernemerschap in de regio. Partners en relaties van StartToGrow konden in de afgelopen maanden ondernemers voordragen voor awards in de categorieën Start, Grow en Smart. Uiteindelijk leverde dit 3 genomineerden per categorie op. De jury koos uiteindelijk de winnaar per categorie. Daarnaast kon het publiek stemmen op de 9 genomineerden voor de Publieks Award.

De jury van dit jaar bestond uit Caro Dehulsters (Rabobank), Dennis Quist (bestuurslid StartToGrow), Teun Suijkerbuijk (Recon Polymers en winnaar StartToGrow Awards 2021) en Riona Dietvorst – Doolaard (iBizz). Zij kozen uit alle genomineerden de volgende winnaars per categorie:

Start Award: By-Zon 

Sonja zorgt voor toffe unieke woonaccessoires en sieraden, bereikbaar voor iedereen. De items zijn voornamelijk handgemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen, waarmee ze ook aandacht heeft voor duurzaamheid. Wat uiteraard prachtig past in onze gezamenlijke missie om duurzamer om te gaan met onze planeet. Sonja doet dit niet vanuit de huidige trend, maar vooral vanuit innerlijke drive en passie. Kortom, een startende ondernemer/ onderneming die op alle facetten van succesvol ondernemen goed scoort. Proficiat By-Zon.

Grow Award: OFYR Global

“OFYR is een gamechanger in een traditionele branche. Daarnaast hebben ze een fenomenale groei doorgemaakt en zijn inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar zijn. Het bedrijf is niet begonnen vanuit het product maar vanuit de prachtige gedachte dat bij eten, de borrel en het vuur pas de échte verbinding van mensen tot stand komt. OFYR ontsprong dan ook uit het verlangen van de oprichter om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Een missie wat geleid heeft tot een jongensdroom die uitkwam en waar over de gehele wereld hobbykoks en professionele kok van genieten. Een terechte winnaar en trots dat deze in onze regio gevestigd is!

Smart Award: AlgaeHolland

Naast de uitzonderlijke hoogstaande innovatie vindt de jury dat het hoge aantal toepassingen en bijbehorende resultaten zorgen dat Algae Holland terecht de winnaar is geworden van de SMART Award. AlgeaHolland kweekt op duurzame, natuurlijke wijze micro-algen voor toepassingen in voedingsconcepten. Zowel voor consumentenvoeding als voor bijvoorbeeld veevoer. Er zijn micro-algen ontwikkeld die toegepast zijn in traditionele producten als brood, (vega)snacks & tapas, etc. Door de toepassing van micro-algen hebben deze producten nagenoeg dezelfde hoeveelheid hoogwaardige voedingsstoffen als het “traditionele” product. Daarnaast levert de toepassing van micro-algen zoutarme of zoutloze producten op, waarvan de smaak blijft behouden. In toepassing van veevoer kan het een reductie opleveren van het gebruik van antibiotica tot 95%. Een prestatie om trots op te zijn!

Publieks Award: AlgaeHolland

Er zijn dit jaar zo’n 1500 stemmen uitgebracht op alle genomineerden. AlgaeHolland haalde de meeste stemmen binnen. Zij gingen dus naar huis met maar liefst 2 awards!