Terugblik Company Visit We Boost Brands & SuperCleaners Retail

Op 19 april vond de Company Visit bij We Boost Brands en SuperCleaners Retail plaats.

Op 19 april vond de Company Visit bij We Boost Brands en SuperCleaners Retail plaats.

Zo’n 30 deelnemers werden meegenomen in de inspirerende ondernemersverhalen van Martijn van Aalst en Michael Jansens. De middag werd afgesloten met een korte quiz en een netwerkborrel op het dakterras.

Martijn en Michael begonnen nog maar een aantal jaar geleden aan de keukentafel met het uitwerken van plannen voor hun ondernemingen. Inmiddels hebben beide bedrijven een enorme boost gekregen.

In hun pand aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal werken zo’n 20 medewerkers van We Boost Brands dagelijks aan het verbeteren van de online aanwezigheid van bedrijven, genereren van leads en het versterken van merken in de markt. Transparantie, zowel naar hun klanten als hun eigen medewerkers, is “key”.

Het concept SuperCleaners Retail heeft zich met haar reinigings- en onderhoudsproducten in no-time een plek verworven in de schappen tussen merken als HG en Bison. Een oer-Hollands merk, want alles wordt in Nederland ontwikkeld en geproduceerd! Met hun 4 merkbeloftes bieden ze duidelijkheid richting de klant en houden ze focus voor zichzelf:

  1. professionele kwaliteit (hoogwaardige ingredienten en hoge dosering werkzame stoffen)
  2. maatwerk marketing (afgestemd op de behoefte van de shop)
  3. compact assortiment
  4. selectieve distributie

Een belangrijke tip die de heren meegaven aan het eind van de dag: Werk niet alleen in je bedrijf, maar neem ook de tijd om te werken aan je bedrijf