Kennisartikel

De StartToGrow company visit bij Playdome gemist? Bekijk onze aftermovie!

Op donderdag 21 oktober 2021 vond in Roosendaal de company visit van StartToGrow bij Playdome plaats. Niemand minder dan de succesvolle ondernemer Nicky Broos ontving ons in zijn nieuwste onderneming. Onder de noemer 'Een dagje weg was nog nooit zo leuk' werd Playdome in 21 weken uit de grond gestampt.

Initiatiefnemer en eigenaar is Nicky Broos samen met zijn dochter Sydney die in dit bedrijf ook haar aandeel neemt. Naast de rondleiding door de verschillende area's met onder andere hakbijl gooien en karten, deelde Nicky zijn ondernemersverhaal. Vanaf de verkoop van Snowworld tot aan het 'werkeloos thuiszitten' met als gevolg het idee en verwezenlijking van Playdome in Roosendaal. Een inspirerend verhaal met ups en downs, maar vooral ook het plezier en de trots van het neerzetten van een dergelijk bedrijf.

Ook de jonge ondernemers Sander Dircken en Wouter Koen kwamen tijdens de company visit aan het woord. Zij bezoeken onze events regelmatig en doorliepen het GroeiProgramma binnen onze Academy. In de video vertellen ze erover! 

Onze volgende company visit is bij Intratuin Halsteren op 16 december. Heb je zin in een dosis ondernemersinspiratie? Het bezoek is gratis met als voorwaarde dat je onderneming gevestigd is in West-Brabant en je een positieve mindset meeneemt die dag.