Visie op toekomstige groei

De Grow Award is er voor de beste ondernemer die in kwaliteit en kwantiteit gegroeid is/wil groeien, met aandacht voor innovatie en duurzaamheid en met visie op toekomstige groei. 

 

OFYR Global

OFYR Global

Winnaar Grow Award 2022

OFYR staat voor de kunst van het buiten koken. Uit een verlangen om het koken in de buitenlucht te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit, ontstond in 2015 een iconisch kooktoestel. Inmiddels is het toestel in meer dan 80 landen verkrijgbaar en is de collectie uitgebreid met meubilair en allerlei kookaccessoires. OFYR introduceert met haar kooktoestel een nieuw concept: samenkomen in de buitenlucht, waarbij je op een kookplaat allerlei ingrediënten kunt grillen, bakken en koken. Inmiddels is de collectie flink uitgebreid met accessoires, meubilair en zelfs een unieke collectie voor professionele chefs. Met haar iconische concept verbindt OFYR zo mensen rond het vuur, vier seizoenen lang. Great moments always start with fire! 

Andere genomineerden

Ook winnaars

 • Gossip Fashionstore

  Gossip Fashionstore

  Gossip is van oorsprong een multibrandstore voor trendy vrouwen actief in de mode, maar wij doen het net even anders! Gossip is opgericht in 1996 en in 2011 overgenomen door Amanda, een ambitieuze ondernemer. Door te luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten, hebben we onze collecties uitgebreid met sieraden en lifestyle producten. Een aantal jaren later is er een eigen label en snel groeiende webshop bijgekomen. 

  Door alles met passie en creativiteit te doen en onszelf nooit te beperken onderscheiden we ons. Alles is mogelijk! Dit jaar hebben we ons eigen merk 'Gossip The Label' gelanceerd en het creatieve proces is volledig in eigen huis. Van brainstormsessies tot design, het opzetten van campagnes, fotoshoots, modellen en alles daar tussenin. We zijn ontzettend trots op wat we het afgelopen jaar met het team hebben bereikt! 

 • SuperCleaners Retail

  SuperCleaners Retail

  SuperCleaners Retail is in 2018 letterlijk aan de keukentafel ontstaan. SuperCleaners Retail is een totaalconcept met professionele reinigingsproducten voor de échte vakman! Het team is in krap drie jaar gegroeid van twee founders naar een team van +10 collega's. Daarnaast is het concept gegroeid van 7 naar 40 unieke producten en meer dan 500 verkooppunten in Nederland en België. Waaronder ook grote retailketens als: Hubo, Hornbach, Probin, Polvo en meer. Wat ons uniek maakt in de retailwereld is dat we naast de traditionele marketing in de winkel ook focussen op online marketing. Zo bieden we winkeliers, maatwerk marketing aan via social posts, e-mails, productvideo’s en zelfs landingspagina’s. Daarnaast zijn we selectief in onze distributie en garanderen we professionele kwaliteit. Daarmee creëren we echt meerwaarde voor de winkelier! 

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen?

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste inzichten.