Genomineerden START Award

Maak kennis met de drie genomineerden voor de START Award. De START Award is voor een ondernemer met lef en aanpassingsvermogen, die kansen en mogelijkheden ziet en die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden.

Info Walky Games

Walky Games

Winnaar categorie START

Walky Games
Walky Games bestaat sinds 2021 en is nu dus ruim 2,5 jaar oud. De organisatie is geboren in coronatijd, toen het bedrijf werd opgezet nadat de eigenaar zijn baan in de outdoor- en leisuresector verloor. Walky Games faciliteert bij het maken en/of spelen van interactieve tochten en spellen die de gast vanuit zijn eigen telefoon beleeft.

Voor iedere doelgroep, waar ook ter wereld!
We bieden innovatieve producten aan en door de hoge mate van automatisering kunnen we continu opschalen met weinig concurrentie. Organisaties die toe zijn aan vernieuwing, maar waar de benodigde kennis niet aanwezig is, geven wij een boost met onze diensten en producten. Door een zeer nette en transparante verdeelsleutel, worden beide organisaties sterker dan ooit tevoren. Niet aansluiten is geen optie!

Info Monkeys by the Sea

Monkeys by the Sea

Monkeys by the Sea

Monkeys by the Sea zet zich in voor een gezondere oceaan voor volgende generaties. Deze foodtech start-up is 2 jaar geleden opgericht en ontwikkelt en maakt vis-opvolgers, oftewel plantaardige alternatieven voor vis. Hierbij gebruiken ze lokale ingrediënten van land en zee die de producten een unieke smaak en textuur geven. Ons bedrijf committeert zich aan SDG#14 ‘Life Below Water’.

 

Onze innovatieve benadering

De kracht van het bedrijf zit in de innovatieve benadering van ingrediënten en techniek, de sterke lokale band met leveranciers, innovatiepartners en de diverse samenstelling van het team, welke kennis vanuit verschillende industrieën combineert om chefs en consumenten te verleiden met smakelijke en voedzame alternatieven voor vis, om gezamenlijk een zo groot mogelijke impact te maken.

Info Teazie

Teazie

Duurzame en lekkere theecorners

Teazie is een B2B theebedrijf opgericht in 2019. Wij zetten ons in om theecorners in heel zakelijk Nederland duurzamer en lekkerder te maken, zodat de thee op het werk net zo goed is als de koffie. Wij bieden dit aan met een servicemodel, om onze werkwijze nog interactiever en makkelijker te maken voor onze klanten. 

 

Full service theebedrijf

Teazie is het enige theebedrijf dat werkt met een servicemodel voor zijn producten. Om mensen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van thee, komen wij iedere maand langs om nieuwe smaken te introduceren. Zo blijf je altijd wat nieuws proeven en zorgen wij voor goed verzorgde theefaciliteiten.