Ondernemerscoach & Trainer - Expertise: verbeteren van bedrijfsprocessen en verhogen van medewerkerbetrokkenheid

Peter Huijgens

Peter is gespecialiseerd in coaching op het gebied van management en leiderschap. Hij zet zijn kennis graag in om startende ondernemers bij StartToGrow te helpen. 

ibizz
Peter Huijgens

Peter is gespecialiseerd in coaching op het gebied van management en leiderschap. Hij heeft in het verleden diverse bedrijven en bedrijfsonderdelen mogen leiden in diverse managementteams en heeft al veel mensen mogen coachen.

Wat doet hij?

Peter is eigenaar van het organisatieadviesbureau Stap Omhoog. Hij helpt MKB-bedrijven bij het maken van hun Stap Omhoog, door management te coachen, processen te verbeteren en medewerkers daarbij te begeleiden. Zijn expertise ligt vooral bij het verbeteren van bedrijfsprocessen en verhogen van medewerkerbetrokkenheid. Deze kennis zet hij ook graag in om startende ondernemers bij StartToGrow te helpen. 

Zo helpt Peter jou

Bij zijn ondersteuning heeft Peter oog voor zowel de mens als voor de processen. Door het stellen van kritische vragen zal hij, met zijn bedrijfskundige achtergrond, zorgen dat de uitdagingen van jouw bedrijf snel duidelijk worden, zodat deze aangepakt kunnen worden.