De vitamineboost voor jouw business!

summerschool

De wereld staat op zijn kop door het corona-virus. Elke dag horen we berichten in de media over verwachtingen voor de toekomst, steunmaatregelen, besmettingen, bedrijven die de drukte niet aankunnen, maar ook bedrijven die gedwongen de deuren hebben moeten sluiten.

Hoe zorg je als ondernemer dat je het hoofd koel houd en perspectief blijft zien voor de toekomst van jouw onderneming?  Wij gaan jou daarbij helpen met het 6-delige summerschool programma 'Vitamine O - De vitamineboost voor jouw business!”

Inschrijven per bijeenkomst is nu ook mogelijk! Aanmelden voor het gehele programma doe je via de aanmeldknop helemaal onderaan de pagina.

Voor wie?

Het programma is een must voor iedere ondernemer die zijn bedrijf een boost wilt geven, of het nu coronatijd is of niet. Een uitgebreide summerschool waarin thema's aanbod komen die ten alle tijden relevant zijn voor jouw business. Iets waarin we dan weer wel speciaal rekening mee hebben gehouden in deze coronatijd is het tarief: je volgt dit zeer waardevolle programma nu voor een extra aangenaam bedrag!  

Wat levert het programma mij op?

Het programma bestaat uit 6 bijeenkomsten waarop ieder keer een ander thema wordt behandeld. De thema's zijn gebaseerd op onze ervaringen in het begeleiden van ondernemers en de resultaten van het corona-impactonderzoek wat wij hebben afgenomen onder meer dan 100 ondernemers.

Aankomende  bijeenkomsten

Part 4:                  Marketing – Vrijdag 3 juli 2020 - iBiZZ: Raymond Smulders 

 

Hoe zet je jouw business in de markt? Hoe zorg je dat jouw product/dienst het beste wordt verkocht? Welke tools heb je nodig om klanten te trekken? Ambassadeurs voor het leven!

Part 5:                  Finance – Maandag 6 juli 2020 - CapsNobel: Sandra van den Bergh

What’s in it for me/us? Welke inspanning moeten we leveren en wat levert het op? We brengen de kosten en baten in kaart. Samen brengen we jouw onderneming in financiële conditie!

Part 6:                   Pitch your business – Vrijdag 10 juli 2020 - Start to Grow: Koen Oosterwaal & Stefan Bal 

Proud to be entrepreneur! Je mag trots zijn op jezelf en je onderneming en dat mag gezegd worden. Dus tijd om te pitchen! Pitch jouw aanscherpte / vernieuwde business en krijg feedback van je collega-ondernemers en de mentoren van StartToGrow! Samen zijn we klaar voor de strijd!


 

Kosten

Deelname aan het summerschool programma op locatie Aleco Talentencentrum Zuid bedraagt voor 6 bijeenkomsten van een dag inclusief lunch in totaal: € 250,- exclusief BTW. Het is ook mogelijk je voor de losse bijeenkomsten in te schrijven. Deelname kost dan €50,- per bijeenkomst.
Je ontvangt bij aanvang van het programma een factuur. 

Helemaal mooi meegenomen: Begin fit en gezond aan de Summerschool! Sluit gratis 2x aan bij de FIT4THEJOB training  op de maandagen en vrijdagen voorafgaand aan het Summerschoolprogramma  tussen 7.00-8.00 en ontvang aansluitend een gezond ontbijt!

 

 

Voorgaande bijeenkomsten

Part 1:                  Persoonlijk leiderschap – Vrijdag 19 juni 2020 - Leroy Naarden 

Sta jij in je kracht als ondernemer en ben je klaar voor de strijd? Of moeten we nog iets doen aan je conditie. Samen gaan we aan de slag om jouw klaar te stomen voor deze wedstrijd.

 

Part 2:                  Businessmodel & strategie – Vrijdag 26 juni 2020 - PJ Strategy:  Bommel van Paassen & Paul Hoogerhuis

Is mijn businessmodel nog steeds up-to-date en klaar voor de toekomst? Moeten we innoveren? Richten we ons op andere klanten? Is tijd voor een ander verdienmodel? Met jou draaien we aan de knoppen van het businessmodel. Wat wordt onze aanvalsstrategie? Waar zetten we op in en wat laten we links liggen? Met jouw stellen we een compacte strategie op die richting geeft en perspectief op de toekomst.
 

Part 3:                  Creatief denken – Maandag 29 juni 2020 - Brein Konijn: Romana Buijs 

Nieuwe tijden vragen om creativiteit, anders denken. Hoe vorm je jouw onderneming om naar de actualiteit van nu, maar doe je niet hetzelfde als de buurman. Laat je gedachten gaan en kom tot nieuwe inzichten en ideeën.