Welke keuzes maak jij?

Strategie

Veel ondernemers starten vanuit een passie. Onderzoeken, plannen, cijfers en resultaten zijn belangrijk maar in de eerste fase van de opstart is daar minder aandacht voor. Wanneer de onderneming groter wordt ontstaat de behoefte om de koers uit te gaan zetten. Een strategisch plan geeft daar invulling aan maar hoe stel je dit op?

Strategie op één A4

OGSM is een methode om de strategie van jouw organisatie te formuleren op één A4. Geen uitgebreide rapportages maar een overzichtelijk document waarmee het voor iedereen duidelijk is wat de doelstellingen zijn.

Over OGSM

Een OGSM is een opzet voor een strategisch businessplan dat helpt bij het helder maken van visies aan de hand van strikte goals, objectives, strategieën en KPI’s (Kritieke prestatie-indicatoren). OGSM betekent letterlijk Objectives, Goals, Strategies en Measures. Aan de hand van deze vier factoren moet het in een enkele oogopslag duidelijk zijn hoe de doelstellingen van jouw bedrijf samenhangen en het gezamenlijke einddoel verwerkelijken. 

De basis voor de koers van jouw organisatie

Op vrijdagochtend 26 april gaan we hier mee aan de slag. Na deze themasessie heb je de basis gelegd voor de koers die jouw organisatie gaat varen.

Bekijk hieronder het volledige programma van deze themabijeenkomst en schrijf je in. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Strategie

Themabijeenkomst

Veel ondernemers starten vanuit een passie. Onderzoeken, plannen, cijfers en resultaten zijn belangrijk maar in...