Persoonlijke groei is een voorwaarde voor succes

Persoonlijk leiderschap

Ondernemen is een vak op zich. Een uitdagend vak. Als ondernemer moet je jezelf aansturen, maar hoe doe je dat? De themasessie op 20 september gaat over persoonlijk leiderschap. Je krijgt inzicht in je gedrag en hoe dat zich heeft ontwikkeld. Je leert beperkende overtuigingen en gedragspatronen te herkennen en te doorbreken. De sessie is gericht op zelfreflectie, zodat inzichtelijk wordt op welke manier je je gewenste doelen kunt bereiken. Voor veel ondernemers is het verhelderend om te ervaren en bewust te worden hoe je je eigen gedrag kunt beïnvloeden.

Waar krijg jij energie van?

Waar krijg jij energie van? Waar blink jij in uit en wat zijn jouw aandachtspunten? Hoe denk jij succes te bereiken? Het klinkt vanzelfsprekend dat je als zelfstandig ondernemer bezig bent met zelfobservatie, -motivatie en –management. Maar neem je er echt de tijd voor en durf je vooruit te kijken? Door doelen te stellen geef je meer richting aan hetgeen je wilt bereiken.

Doelen stellen

Succes is alleen mogelijk als je goed over je persoonlijke eigenschappen hebt nagedacht en weet hoe je deze kunt inzetten om doelen te bereiken. Tijdens deze sessie geven we je handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Deze themasessie is een hele dag in plaats van een avond zodat we meer tijd hebben om bij dit onderwerp stil te staan. Bekijk hieronder het volledige programma van deze themabijeenkomst en schrijf je in. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Persoonlijk leiderschap

Themabijeenkomst

Ondernemen is een vak op zich. Een uitdagend vak. Als ondernemer moet je jezelf aansturen, maar hoe doe je dat?...