Verken de wereld van het ondernemen

Met huisvesting

Je begon aan de keukentafel of een klein kantoortje in huis. Of misschien stond je hele garage wel vol met voorraad voor jouw webshop. Dan komt er een moment dat dat niet meer voldoet. Je gaat op zoek naar bedrijfsruimte maar dan wel het liefst flexibel en voor een aantrekkelijke huurprijs. Maar wat is er op dit gebied beschikbaar? We helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte bedrijfsruimte om door te kunnen groeien.

Bedrijfsruimte voor startende ondernemers

Het aantal zelfstandige ondernemers is de afgelopen jaren gegroeid. Parallel aan deze groei zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor het huren van bedrijfsruimte. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsverzamelgebouw, flexplekken of pop-up winkels. In de regio Roosendaal, Bergen op Zoom, Roosendaal Steenbergen en Woensdrecht zijn wij goed op de hoogte van de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een kantoorruimte, winkelruimte of een werkplaats? Zoek je een kleinere ruimte of een bedrijfsruimte met een magazijn? Informeer naar de mogelijkheden in de regio en neem contact met ons op. We helpen je graag op weg bij het vinden van een passende bedrijfsruimte.

BedrijvenCentrum Roosendaal

Ben je op zoek naar laagdrempelige kantoorruimte in het centrum van Roosendaal. Bekijk dan de mogelijkheden in het BedrijvenCentrum Roosendaal.

 

 

 

Workhouse Roosendaal

Workhouse is een bedrijvencentrum voor creatieve ondernemers op de Leemstraat 6 net buiten het centrum van Roosendaal. In dit pand zijn 11 ruimtes beschikbaar vanaf 25 vierkante meter. Ondernemers kunnen deze ruimtes tegen aantrekkelijke voorwaarden huren. De locatie is zeer geschikt voor startende ondernemers in de maakindustrie of voor ondernemers in de ambachtelijke- of dienstensector. Meer weten? Ga naar de website van Workhouse Roosendaal.

Easyspaces: bedrijfsruimte in Bergen op Zoom

Easyspaces biedt in haar panden in Bergen op Zoom verschillende kantoor-, behandel-, opslag- en bedrijfsunits aan. Daarnaast verhuren ze vergaderruimtes en flexplekken. Deze zijn online te boeken tegen scherpe prijzen. Belevingscentrum De Suikerfabriek (voorheen Interium), De Melkfabriek en De Poort van Berrege zijn panden van Easyspaces. Meer informatie

onze startups en

hun ervaringen

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem.