The next step!

Groeiprogramma

Veel ondernemers starten vanuit een passie. Wanneer de onderneming groter wordt ontstaat de behoefte om een koers uit te gaan zetten. Welke groeiambitie streef jij na en wat heb je nodig om daar invulling aan te geven? Het Groeiprogramma van de StartToGrow Academy geeft jou de tools om antwoord te krijgen op deze vraag en jouw business verder door te ontwikkelen.

Groeiprogramma

Samen met 10 -15 ondernemers ga je gedurende een zesdaagse training met verschillende methodieken aan de slag. Leren door te doen, met elkaar te sparren en meer inzicht te krijgen in de kansen voor jouw onderneming.

•    Ga aan de slag met bewezen methodieken om jouw business een boost te geven 
•    Leer en deel jouw ervaringen met deskundige trainers en coaches
•    Reflecteer de opgedane kennis op jouw onderneming
•    Toets de haalbaarheid van jouw ambities
•    Breng in kaart wat je nodig hebt voor de volgende stap
•    Leer van succesvolle ondernemers en spar samen over nieuwe kansen
•    Versterk jouw leiderschapsskils en durf keuzes te maken

Deelname

Het succes van het Groeiprogramma wordt voor een groot deel bepaald door de samenstelling van de groep. Daarom is er een zorgvuldige voorselectie. Na aanmelding volgt een persoonlijk intakegesprek. Aan de hand daarvan bepalen we of deelname mogelijk is. Voorafgaand aan het programma organiseren we een pitchavond waarin je jouw bedrijf presenteert aan de deelnemers. 

Data

Het Groeiprogramma start op verschillende data. Bij inschrijving ontvang je de actuele data.
 

Kosten

Deelname aan het Groeiprogramma bedraagt voor 6 bijeenkomsten inclusief lunch € 1.242,- exclusief BTW. Je ontvangt hiervoor bij aanvang een factuur.

Aanmelden

Heb je interesse in deelname aan het groeiprogramma, meld je dan aan. We nemen daarna contact met je op voor een intakegesprek.