Meld je nu aan!

STG Groeiprogramma 2020

Heb je een draaiend bedrijf met medewerkers? Maar heb je het gevoel dat je veel meer uit je onderneming en uit jezelf kunt halen? Dan biedt het STG groeiprogramma 2020 jou de unieke kans om sneller en gerichter resultaten te halen. 

Het programma

Het STG Groeiprogramma 2020 is een uniek programma waarin jijzelf als ondernemer en jouw onderneming de juiste handvatten worden aangereikt om door te groeien. Samen met jouw coaches uit het bedrijfsleven helpt het jou om gerichter en meer resultaat te halen.  

Op 20 november starten we met dit integraal groeiprogramma van StartToGrow, een organisatie die staat voor een sterk economisch West-Brabant en als missie heeft ondernemers te laten groeien. Dat doen we uit passie voor en door ondernemers en gemeenten in onze regio. 

In 7 bijeenkomsten ga je stapsgewijs aan de slag met de ontwikkeling van jezelf als ondernemer waarin jouw bedrijf centraal staat. Elke veertien dagen ga je een hele dag aan de slag met een specifiek thema. Alle traningen en workshops worden gegeven door onze business coaches, experts en vakidioten. Zij delen hun eigen kennis en kunde zodat jij op een snelle en effectieve manier leert van hun ervaringen en succes. Wat ga je doen in 7 bijeenkomsten?

 • Kennismaking met ‘collega-ondernemers’
 • Formuleren van jouw eigen ontwikkel doelstellingen
 • Jouw succes strategie; van missie naar ‘operatie doen’ 
 • Marketing & sales; verhoog je omzet en winst met een eigen marketing- en salesstrategie
 • Financiën; jouw eigen financiële keten inzichtelijk en op orde 
 • Persoonlijk leiderschap; verbeter jouw kwaliteiten als ondernemer, manager en leider
 • Teamontwikkeling als onderdeel van de groeistrategie 
 • Aan het einde van het programma heb je een concreet actieplan voor jouw eigen toekomst en die van je onderneming
   

Dit is wat je krijgt:

 1. 7 volle dagen training met veel persoonlijke aandacht
 2. Toegang tot een netwerk van gelijkgestemde ondernemers waar je veel van kunt leren
 3. Opdrachten om na de trainingsdagen zelf mee aan de slag te gaan
 4. Samenwerken met business coaches en business experts zoals Paul Hoogerhuis, Bommel van Paassen, Martijn van Aalst, Erwin van Schilt, Frits Galle & Bas van Oevelen


Wat levert het programma mij op?

Verwacht van STG geen achteroverleunprogramma. Onder de deskundige begeleiding van de trainers en experts krijg je kennis aangereikt, maar je gaat er vooral ook zelf en met de andere deelnemers mee aan de slag. Aan het eind van het programma loop jij de deur uit met een concreet ontwikkelprogramma met doelgerichte actiepunten, waarmee je direct aan de slag kunt en jouw onderneming en jezelf als persoon succesvoller maakt. Dit ontwikkelprogramma wordt jouw eigen StartToGrow!

Wanneer: Start 20 november 2020
Locatie: Aleco Roosendaal 

Meld je hieronder aan via het inschrijfformulier. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen. 

Aanmeldformulier

Toelating & kosten

Op 20 november start het STG Groeiprogramma. Heb je interesse, wacht niet en schrijf je dan nu in. Voordat je definitief wordt toegelaten toetsen we door een intakegesprek of je aan de toelatingseisen voldoet.

Kosten
Deelname aan het STG Groeiprogramma 2020 bedraagt voor 7 bijeenkomsten inclusief lunch € 1750,- exclusief BTW. Je ontvangt hiervoor bij aanvang een factuur.