Wat wij voor jou

Kunnen betekenen

Ihit doluptasime velibus eturis inis sundandit essitiaest aborrum enim voluptatque nos eium recus quam core, optaturia sed qui voluptate aut aut as andi ratur adit ut lis saest ea que voluptat. Fugiae qui assus ea voluptat provit quiberciume simus quam.

 • Onderneming starten

  Is ondernemen iets voor jou? Dan helpen we je graag op weg. Met een persoonlijk advies, tips en bijeenkomsten. Zo leer je waar je op moet letten voordat je van start gaat en kun je bewuster keuzes maken.

 • Workshops en events

  Maximet audaecum

  Tissed maximi, qui aut odissin pe pra cum quaspediamet entempor rempore perferum et asperio rporitatur? Quiatus solupic tet rae volupis quos sim fugit voluptas expla in explit voloreiur sed ut dit lat dolorr.

 • Coaching

  Ondernemen zit in jouw bloed maar je mist de ervaring waardoor je voor veel nieuwe uitdagingen komt te staan. Dan is het prettig om een coach te hebben die verstand heeft van zaken. Onze coaches zijn ervaren ondernemers. Ook zij zijn ooit gestart en zij willen hun kennis nu graag beschikbaar stellen om jou, als startende ondernemer, op weg te helpen.

   

   

 • Huisvesting

  Je begon aan de keukentafel of een klein kantoortje in huis. Of misschien stond je hele garage wel vol met voorraad voor jouw webshop. Dan komt er een moment dat dat niet meer voldoet. Je gaat op zoek naar bedrijfsruimte maar dan wel het liefst flexibel en voor een aantrekkelijke huurprijs. Maar wat is er op dit gebied beschikbaar? We helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte bedrijfsruimte om door te kunnen groeien.

 • Financiering

  Het plan voor jouw onderneming is gereed maar om jouw droom uit te laten komen heb je financiële middelen nodig. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de aanschaf van machines, een inventaris van een restaurant of startkapitaal om investeringen te doen voor producten die je wilt gaan verkopen. Hoe pak je dat aan?

   

 • Groeiprogramma

  Veel ondernemers starten vanuit een passie. Wanneer de onderneming groter wordt ontstaat de behoefte om een koers uit te gaan zetten. Welke groeiambitie streef jij na en wat heb je nodig om daar invulling aan te geven? Het Groeiprogramma van de StartToGrow Academy geeft jou de tools om antwoord te krijgen op deze vraag en jouw business verder door te ontwikkelen.

 • Kickstart programma

  Het Kickstart programma van de StartToGrow Academy is bedoeld voor serieuze ondernemers die net zijn gestart of een idee hebben voor een onderneming dat zij verder willen onderzoeken. Het ondernemingsplan vormt het vertrekpunt voor het Kickstart programma.

 • StartToGrow Academy

  StartToGrow is er voor ondernemers die een idee hebben of net zijn gestart. Maar ook voor ondernemers die al een succesvolle business hebben en de ambitie hebben om te groeien. We luisteren, sparren, adviseren, dromen en ondernemen met je mee. De StartToGrow Academy is een intensief traject waarbij je samen met andere ondernemers een volgende stap zet met jouw onderneming.

Benieuwd hoe wij jouw ondernemerskwaliteiten kunnen verscherpen?

Mo event eos est am qui omniae modi bla sus doluptas nulli.