Starter

Niets mooier dan jouw idee, jouw plan, op de wereld te zetten en uit te zien groeien tot een succes. Maar ondernemen is soms ook lastig. Is je idee wel goed genoeg? Hoe kom je aan klanten? Hoe krijg je het financieel allemaal rond? En hoe doen andere ondernemers dat eigenlijk? Soms heb je gewoon een zetje nodig. Een steuntje in de rug. Een klankbord. Of een schop onder je kont. Wij zijn er voor jou. Samen maken we van jouw onderneming een succes.

Wat kunnen we voor jou betekenen

 • Onderneming starten

  Is ondernemen iets voor jou? Dan helpen we je graag op weg. Met een persoonlijk advies, tips en bijeenkomsten. Zo leer je waar je op moet letten voordat je van start gaat en kun je bewuster keuzes maken.

 • Workshops en events

  What's in a name

  Bij StartToGrow houden we niet van stilzitten. Wij zijn continu bezig met ambitie, groei, mogelijkheden en kansen. Om jou als starter of ondernemer zo goed mogelijk daarin te begeleiden organiseren we met grote regelmaat verschillende workshops en events. 

 • Coaching

  Ondernemen zit in jouw bloed maar je mist de ervaring waardoor je voor veel nieuwe uitdagingen komt te staan. Dan is het prettig om een coach te hebben die verstand heeft van zaken. Onze coaches zijn ervaren ondernemers. Ook zij zijn ooit gestart en zij willen hun kennis nu graag beschikbaar stellen om jou, als startende ondernemer, op weg te helpen.

   

   

 • Huisvesting

  Je begon aan de keukentafel of een klein kantoortje in huis. Of misschien stond je hele garage wel vol met voorraad voor jouw webshop. Dan komt er een moment dat dat niet meer voldoet. Je gaat op zoek naar bedrijfsruimte maar dan wel het liefst flexibel en voor een aantrekkelijke huurprijs. Maar wat is er op dit gebied beschikbaar? We helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte bedrijfsruimte om door te kunnen groeien.

 • Financiering

  Het plan voor jouw onderneming is gereed maar om jouw droom uit te laten komen heb je financiële middelen nodig. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de aanschaf van machines, een inventaris van een restaurant of startkapitaal om investeringen te doen voor producten die je wilt gaan verkopen. Hoe pak je dat aan?

   

 • Kickstart programma 2021

  Het Kickstart programma van de StartToGrow Academy is bedoeld voor jou als enthousiaste en serieuze ondernemer met een innovatief idee, als je net jouw eigen bedrijf gestart bent, als je zzp'er bent of deels nog in loondienst werkt en fulltime aan de slag wil met jouw bedrijf. 

 • StartToGrow Academy

  StartToGrow is er voor ondernemers die een idee hebben of net zijn gestart. Maar ook voor ondernemers die al een succesvolle business hebben en de ambitie hebben om te groeien. We luisteren, sparren, adviseren, dromen en ondernemen met je mee. De StartToGrow Academy is een intensief traject waarbij je samen met andere ondernemers een volgende stap zet met jouw onderneming.

 • Betrokken

  De groei van jouw onderneming staat centraal.

 • Oprecht

  Eerlijk en oprecht waarbij jij de keuzes maakt.

Bijeenkomsten

Lees de ervaringen van starters