Meld je nu aan!

Rabobank StartToGrow Award 2020

Ondernemers die gevestigd zijn in de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht kunnen zich tot dinsdag 12 mei 2020 inschrijven voor de Rabobank StartToGrow Award 2020. Voor startende ondernemers is er de Start Award. De Grow Award is er voor de ambitieuze ondernemer met groeipotentie. 

De Rabobank StartToGrow Award is een initiatief van de Rabobank Zuidwest-Brabant en StartToGrow. Vind je dat jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt of ken je een ondernemer die met veel lef en doorzettingsvermogen een succesvolle onderneming heeft opgebouwd? Meld je dan nu aan. 

 

Waardering van ondernemerschap 

“Als ondernemer moet je lef hebben, je moet bereid zijn risico’s te nemen en maakt soms lange dagen. Aan de andere kant geeft het ook vrijheid want je maakt je eigen keuzes. Wij zien starters groeien naar succesvolle ondernemers. Maar ook ambitieuze ondernemers doorgroeien naar professionele bedrijven. De Start Award en de Grow Award geven deze ondernemers waardering voor dat wat ze hebben bereikt”, aldus  Koen Oosterwaal business coach bij StartToGrow.

Voorwaarde deelname

 • Het bedrijf is gevestigd in de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen of Woensdrecht.
 • Start Award  Je bedrijf staat maximaal 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
 • Grow Award
  • Je bedrijf staat maximaal 7 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • Je hebt minimaal 1 medewerker in loondienst en hebt de ambitie om binnen 3 jaar door te groeien naar een personeelsbestand van 5 tot 20 medewerkers.
 • Je bent beschikbaar op de avond van de prijsuitreiking op woensdag 17 juni 2020.

Procedure

 • Aanmelden kan tot dinsdag 12 mei 2020.
 • Na aanmelding ontvang je een inschrijfformulier. Nadat we dit formulier hebben ontvangen is de inschrijving definitief.
 • Tevens vragen we je om een filmpje of presentatie met foto’s te maken zodat we een goede indruk krijgen van jouw onderneming.

Aanmelden

Beoordeling

De inschrijvingen worden in een voorronde geselecteerd op 9 punten: innovatie, durf, commerciële formule, financiële positie, visie, groeistrategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen en creativiteit. 

Uit deze eerste selectie van de Start Award wordt per gemeente één ondernemer genomineerd. Voor de Grow Award worden drie bedrijven genomineerd. Een deskundige jury gaat op bedrijfsbezoek en beoordeelt de genomineerden.

Op woensdagavond 17 juni 2020 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Rabobank StartToGrow Award 2020 in Woensdrecht.

De Rabobank StartToGrow Award is een initiatief van de Rabobank Zuidwest-Brabant en de StartToGrow.