Groeiprogramma voor ambitieuze ondernemers

Programma Start To Grow

Je onderneming is volop in ontwikkeling. Zowel strategisch, als operationeel, ben jij aan zet. Je hebt een groeiambitie maar de vraagstukken die je tegenkomt zijn vaak complex. Je bent op zoek naar kennis en inspiratie om de juiste keuzes te kunnen maken en nieuwe inzichten te krijgen. Maar ook naar uitwisseling met andere ondernemers. Hoe doen zij het, waar lopen ze tegenaan en wat kan ik daarvan leren? Het groeiprogramma van de StartToGrow geeft jou dat inzicht. Want groeien doe je samen.

Start To Grow bestaat uit:

  • vier themasessies (april-juni-september-november)
  • een trainingsprogramma van vier dagen (najaar 2019)

Je kunt je vooraf inschrijven voor de themabijeenkomsten. Het trainingsprogramma is alleen in zijn geheel te volgen. Vooraf vindt daarvoor een intake plaats. StartToGrow bestaat uit actuele thema’s en de programmaonderdelen worden verzorgd door ervaren sprekers of trainers.

Praktijk staat centraal

De praktijk staat centraal waarbij succesvolle ondernemers hun ervaringen delen. Maar misschien wel het allerbelangrijkste is dat ondernemers, vanuit verschillende werkvelden, met elkaar sparren. Groeien is een proces waar je andere deelgenoot van kunt maken. Daarmee kom je verder.

Gericht op jouw ambitie

Wat is jouw ambitie? Wil je meer rendement opbouwen, je marktaandeel vergroten, je aanbod verbreden of misschien internationaal zaken doen? Wat jouw ambitie ook is, het groeiprogramma helpt jou verder om jouw droom te realiseren.

Aanmelden

Lees hieronder meer over de thema's waar we in het programma mee aan de slag gaan. Heb je interesse in deelname? Bekijk dan het volledige programma en meld je aan. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Start To Grow voor ambitieuze ondernemers!

Jouw onderneming naar een hoger level

  • Academy

    Veel ondernemers starten vanuit een passie. Wanneer de onderneming groter wordt ontstaat de behoefte om een koers uit te gaan zetten. Welke groeiambitie streef jij na en wat heb je nodig om daar invulling aan te geven? Het groeiprogramma van de StartToGrow Academy geeft jou de tools om antwoord te krijgen op deze vraag en jouw business verder door te ontwikkelen.

Bekijk de themabijeenkomsten in 2019

  • Teamontwikkeling

    Themabijeenkomst

    Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, elkaar versterken en samen een team vormen...

Lees de ervaringen van ondernemers