WINNAARS RABOBANK STARTTOGROW AWARDS BEKEND

Tijdens een dynamische liveshow zijn op woensdag 16 juni de winnaars bekend gemaakt van de Rabobank StartToGrow Awards 2021. In zes verschillende categorieën werden in Dutch Drone Centre Aviolanda ondernemers geprezen en gewaardeerd voor hun ondernemerschap. 

StartToGrow bekroont jaarlijks ondernemers uit de regio West-Brabant. Ondernemers die uitblinken in service, innovatie, wendbaarheid of groei. Dit jaar koos de jury, mede ingegeven door corona, uit alle genomineerden op basis van een online pitch de winnaars per categorie. 
Aan de jury, bestaande uit 
Erwin van Schilt (Rabobank), Dennis Quist (bestuurslid StartToGrow) en de winnaars van de StartToGrow Awards 2019: Robert Breedveld (Looma BV) en Twan Tak (Goood Petfood), dit jaar dus de extra uitdagende en moeilijke taak om vanaf afstand de awards uit te delen daar waar ze normaliter op bedrijfsbezoek gaan. Ondanks alle beperkingen heeft de jury uiterst kundig haar werk gedaan en de volgende ondernemers bekroond:

Start Award: BlijGebit 
“De jury is zeer te spreken over dit vernieuwende concept, waarbij we denken dat dit echt inspeelt op een (potentieel) probleem in de maatschappij (kijkend naar hoeveel kinderen geen tandarts bezoeken). Het is een vernieuwend concept en voldoet aan de wensen van de doelgroep, namelijk kinderen die bang zijn voor de tandarts of niet terecht kunnen vanwege wachtlijsten. Wat ons betreft zijn jullie de terechte winnaar omdat jullie met lef een kans in de markt hebben gepakt waarbij er nog voldoende groeipotentie is richting de toekomst.” 

Grow Award: Every Day 
“Every Day voldoet aan groei in kwaliteit en kwantiteit. Ze ontzorgen hun klanten volledig op een geheel eigen wijze met een duidelijke strategie. En waarbij de sector ook nog eens een enorme groeipotentie heeft. Naast het inspelen op de behoefte van de klant ontwikkelen ze ook eigen digitale producten, maar zelfs ook een eigen kledinglijn. Every Day is wat ons betreft echt een visitekaartje voor de regio West-Brabant en met recht de winnaar van de Grow Award.” 

 Smart Award: Recon Polymers
“Afvalscheiding uit reststroom waarbij energieverbruik wordt geminimaliseerd en er geen restafval is. Dat klinkt als een ideaalplaatje voor de duurzaamheidsgoeroes onder ons. Maar Recon doet het gewoon. Van een moeilijk te recyclen materiaal maken ze waardevolle grondstoffen. Met een innovatieve aanpak en slimme strategische partnerschappen zijn ze economisch succesvol en absoluut een visitekaartje voor de regio. Met recht daarom de winnaar van de Smart Award!”

Service Award: Maison et Moi
“Deze award staat symbool voor de meest klant- en servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of publieke dienstverlening. We hebben het afgelopen jaar enorm veel mooie initiatieven voorbij zien komen in onze regio wat echt ondernemerschap toont. Maar hoe breng je als hippe woonwinkel de producten en beleving van een winkel naar de klant? Door naar de klanten thuis te gaan. Simpel gezegd, maar Maison heeft het ook echt gedaan. En met succes!”  

Go-Getter Award: iNQ events & management / KlusbiNQen 
“Er zijn maar weinig bedrijven die noodgedwongen in zo’n korte tijd moesten switchen. Van evenementenbureau naar fullservice klus- bouwbedrijf genaamd de KlusbiNQen. iNQ laat hiermee zien hoe enorm wendbaar ze zijn. En met die wenbaarheid zijn ze ook nog eens succesvol geweest. Want nu de evenementenbranche weer opstart, blijft het succesvolle klus- en bouwbedrijf bestaan. De jury was hier dan ook unaniem van mening dat ze een unieke prestatie hebben geleverd en terecht deze Go Getter Award in ontvangst mogen nemen.”

Publieks Award: ’t Wagenhuis 
Bijna 4000 stemmen zijn er dit jaar uitgebracht op alle genomineerden waarvan t’ Wagenhuis veruit de meeste stemmen binnen haalde. Chapeau! 

 
De Rabobank StartToGrow Award is een initiatief van Rabobank Zuidwest-Brabant en StartToGrow. 
StartToGrow is een stichting voor ondernemers zonder winstoogmerk. Of je wilt starten, net gestart bent of je al jarenlang onderneemt... Wij dromen, adviseren, sparren en ondernemen met je mee!www.starttogrow.nl  

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

  • Altijd up-to-date
  • Tips & Tricks van ondernemers