Valentijnslunch voor Friends

Groei van ondernemerschap, dat is waar we voor gaan. Want ondernemers zorgen voor levendigheid, voor kruisbestuiving en commitment, voor een aantrekkelijke werk- en woonomgeving, een gebied waar iedereen wil zijn. Wij willen een regio waar ondernemers floreren, elkaar versterken, nieuwe ideeën geboren worden en bedrijven kunnen doorgroeien. Samen gaan we voor een sterk West-Brabant. Maar dat kunnen we niet zonder Friends! Daarom organiseerde StartToGrow op Valentijnsdag een lunch voor ondernemers.

Rondleiding Sanderswoodworks

Op vrijdag 14 februari organiseerde StartToGrow een Valentijnslunch voor ondernemers die al wat verder zijn in hun ontwikkeling en ondernemerschap een warm hart toedragen. De lunch, verzorgd door restaurant Oost, vond plaats bij Sanderswoodworks waarbij de genodigden een rondleiding kregen door het bedrijf. Daniëlle en Sander Esser vertelde vol enthousiasme het succesvolle verhaal van hun onderneming.

Friends

De ondernemers kregen tijdens deze lunchbijeenkomst de mogelijkheid om hun betrokkenheid bij het ondernemerschap zichtbaar te maken door Friend te worden. “Friends zijn ondernemers die achter onze doelstellingen staan en hier ook een bijdrage aan willen leveren”, zo licht Koen Oosterwaal toe. “Met een bijdrage van € 250,-per jaar ben je Friend. Je laat daarmee zien dat je betrokken bent en geeft ondernemers een kans om te groeien. Voor deze bijdrage krijg je gratis toegang tot twee exclusieve netwerkevents en is jouw bedrijf zichtbaar op de online kanalen van StartToGrow.

Wil je ook Friend worden? Meld je dan nu aan en draag bij aan de economische groei en de ontwikkeling van ondernemerschap.

Klik hier om je aan te melden als Friend

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

  • Altijd up-to-date
  • Tips & Tricks van ondernemers