Themasessie Persoonlijk Leiderschap is eyeopener voor ondernemers

Inspirerend, motiverend, een eyeopener, dit zijn enkele reacties van ondernemers die op vrijdag 20 september deelgenomen hebben aan de themasessie Persoonlijk Leiderschap. De training werd verzorgd door Erwin van Oss en Jeroen Oor van het trainings- en coachingsbureau ReACTivate.

Ondernemen begint bij jezelf

Waar krijg jij energie van? Waar blink jij in uit en wat zijn jouw aandachtspunten? Hoe denk jij succes te bereiken? Het klinkt vanzelfsprekend dat je als zelfstandig ondernemer bezig bent met zelfobservatie, -motivatie en –management. Maar neem je er echt de tijd voor en durf je vooruit te kijken? Door doelen te stellen geef je meer richting aan hetgeen je wilt bereiken.

Jouw drijfveer

Succes is alleen mogelijk als je goed over je persoonlijke eigenschappen hebt nagedacht en weet hoe je deze kunt inzetten om doelen te bereiken. Tijdens deze themasessie kregen de deelnemers handvatten om hiermee aan de slag te gaan. De sessie was interactief waarbij de deelnemers, soms in spelvorm, aan de slag gingen om te ontdekken op welke wijze ze handelen, wat hun drijfveer is en zich daarvan bewust te worden.

Goede beoordeling

De training werd positief beoordeeld door de deelnemers. Onderstaand enkele reacties:

  • De training geeft een impuls om acties uit te zetten die een bijdrage leveren aan je doelstelling
  • Goed energie-niveau
  • Bewustwording van jezelf en anderen
  • Motiverende training waarbij ik inzichten en handvatten gekregen heb om mijn onderneming te laten groeien
  • Leuk, informatief en actief programma
  • Direct toepasbaar in de praktijk

 

 

 

Lees al het laatste

Nieuws