Startersprijs krijgt nieuwe naam: de Rabobank StartToGrow Award 2019

Vorig jaar nog stond Erik Verheijen van het bedrijf Lyfter uit Steenbergen als trotse winnaar op het podium bij de Rabobank West-Brabantse Startersprijs. Ook dit jaar is er weer een Startersprijs maar de naam is aangepast. De organisatie van de prijs wil niet alleen starters podium geven maar ook ondernemers die al wat verder zijn. Dit jaar kunnen ondernemers zich aanmelden voor de Rabobank StartToGrow Award. Op woensdag 19 juni 2019 is de uitreiking van deze Award in het Cosun Innovation Center in Dinteloord

 

Op 19 maart 2019 lanceerden de StartersCentra West-Brabant het nieuwe programma StartToGrow bedoeld voor groeiondernemers. Koen Oosterwaal is projectleider bij de StartersCentra West-Brabant: “Voor ondernemers met een succesvol bedrijf is het soms lastig om een volgende stap te zetten, bijvoorbeeld door personeel aan te trekken of te investeren. Het gevolg is dat ze dit soms uitstellen. StartToGrow is er om die ondernemers verder te brengen. Het is een gericht programma afgestemd op de informatiebehoefte van deze groep ondernemers. De StartersCentra willen zich hiermee breder positioneren. We zijn er voor starters maar zeker ook voor ondernemers die al in een volgende fase zitten. In navolging daarop hebben we, samen met Rabobank Zuidwest-Brabant gekozen voor een andere aanpak voor de Startersprijs waarbij beide groepen zich aangesproken voelen. De Rabobank StartToGrow Award zet zowel starters als groeiondernemers in the spotlights”. 

Aanmelden

Aanmelden voor deze felbegeerde Award kan tot dinsdag 7 mei 2019. Startende ondernemers (die maximaal 3 jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel) kunnen zich aanmelden voor de Start Award.  Voor ondernemers die al wat verder zijn (maximaal 7 jaar ingeschreven staan en minimaal 1 medewerker in loondienst hebben) is er de Grow Award.
 

Lees al het laatste

Nieuws