Staatssecretaris Mona Keijzer reikt ondernemersprijzen in Bergen op Zoom uit

Het Aangenaam Bergen op Zoom Ondernemersgala 2019, dat op 8 november van dit jaar zal worden gehouden, mag zich verheugen op een zeer bijzondere gast. Niemand minder dan de staatssecretaris Mona Keijzer zal op deze avond de ondernemersprijzen komen uitreiken. Als staatssecretaris van Economische Zaken staat zij voor innovatief ondernemerschap, iets wat ook tot uitdrukking zal komen tijdens haar bezoek en bij de uitreiking van de ondernemersprijzen. 

GOBOZ

Iedereen kan vanaf nu tot eind september ondernemers en bedrijven nomineren voor de prijzen in de categorie grote of kleine bedrijven via www.goboz.nl. Bijzonder is dat ook dit jaar de stadsprijs wordt uitgereikt aan het bedrijf dat de meeste stemmen krijgt van het Bergs publiek. De initiatiefprijs zal worden uitgereikt aan de ondernemer die op bijzondere wijze zijn initiatieven weet te realiseren.

Elk jaar wordt het Gala georganiseerd op een bijzondere locatie. Dit jaar is die locatie wel heel speciaal. Het Ravelijn op den Zoom zal dienen als decor voor het gala, waar de gasten worden ontvangen in het pop-up restaurant Wild en Wijn van Rene Vermeulen van het Spuihuis, wat geheel in gala stijl zal zijn aangepast voor deze avond. Inmiddels is de veiling die wordt gehouden voor het goede doel een vast onderdeel van het Gala. Gestart wordt in september met een online veiling via facebook. Tijdens het Gala worden dan de topstukken geveild.

Goede doel 2019

Met de opbrengst van alle veilingitems worden bedrijven ondersteund die een goed idee of plan hebben, maar hulp en ondersteuning nodig hebben om dit plan ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Bedrijven met zo’n idee of plan worden uitgenodigd dit kenbaar te maken via de website www.goboz.nl Een vijftal wijze mannen en vrouwen die hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend selecteren de kandidaten en zorgen voor begeleiding van het verdere traject. Via www, goboz.nl kunnen ook vanaf nu kaarten voor het Gala worden besteld.

Bron: Bergen op Zoomse Bode

Lees al het laatste

Nieuws