Rabobank Ik ga starten Event brengt startende ondernemers samen

Als je gaat starten met een onderneming sta je er alleen voor. Jij moet zelf bepalen wat jouw koers is en hoe je ervoor gaat zorgen dat jouw business succesvol wordt. Voor vragen en advies kunnen startende ondernemers terecht bij StartToGrow en de Rabobank. Samen organiseerden ze speciaal voor deze doelgroep op 10 oktober het Ik ga Starten Event in Roosendaal.

“Als kersverse ondernemer moet je ineens keuzes maken over zaken waar je nog nooit mee te maken hebt gehad. Dan is het fijn als je kennis kunt opdoen, je plan kunt toetsen maar ook ervaringen kunt delen met andere ondernemers. Een goede start van een onderneming is belangrijk voor het resultaat. Door starters aan het begin op weg te helpen is de kans vele malen groter dat ze succesvol worden”, aldus Koen Oosterwaal ondernemersadviseur bij StartToGrow.

Rabobank en StartToGrow

“Het Ik ga starten Event organiseren we dit jaar voor het eerst samen met de Rabobank. Samen bereiken we meer ondernemers en kunnen we hen nog beter op weg helpen. Naast de Rabobank hebben ook andere partners meegewerkt aan de samenstelling van het programma gericht op specifieke thema’s. Zo waren er gedurende de avond workshops over o.a marketing verzorgd door Martijn van Well van Ibizz en het verdienmodel door Martin Dam van ESJ”.

Kennisbank

“Op deze avond lanceerden we de StartToGrow kennisbank, een online omgeving waar starters zich kunnen oriënteren op het ondernemerschap. Een handig tool als je snel antwoord wilt krijgen op vragen. Natuurlijk kunnen startende ondernemers ook persoonlijk contact met ons opnemen. Het is fijn als er iemand is die even met je kan sparren of waar je jouw ideeën aan kan spiegelen”.

Lees al het laatste

Nieuws