Peter Huijgens nieuwe businesscoach STG

Met veel enthousiasme stellen we graag voor: StartToGrow’s nieuwe businesscoach Peter Huijgens.

Na de zomervakantie zal Peter, naast Paul Hoogerhuis (tevens coach), zich gaan inzetten voor ondernemend West-Brabant en gaat hij startende ondernemers coachen en gevestigde ondernemers helpen te groeien.

Hoger niveau
Peter is geen onbekende in ondernemersland. Sinds 2012 is hij bestuurslid bij VNOCW Brabantse Wal, sinds 2020 is hij voorzitter van MKB Bergen op Zoom en inmiddels ook van MKB West Brabant. Daarnaast heeft hij zijn eigen onderneming ‘Stap Omhoog’ waarin hij personeel en organisaties helpt te ontwikkelen en een niveau hoger te brengen.

MKB
Peter: “Na een carrière bij Philip Morris als manager, waar ik ontzettend veel heb mogen leren en proberen als het gaat om teamwork en leiderschap, heb ik daarna een bewuste keuze gemaakt voor het MKB. Ik heb mijn kennis en ervaring verder kunnen verdiepen en toepassen bij zowel Nijpels Meubelen alsook BOZ Group, waar ik Directeur Operations was. Uiteindelijk heeft een en ander geresulteerd in een eigen onderneming waarin ik bedrijven help een niveau hoger te komen, letterlijk die stap omhoog te zetten. Ik zie vaak dat ondernemers graag willen maar niet goed weten hoe. Mijn jarenlange kennis en ervaring sluit dan ook goed aan bij de dienstverlening die StartToGrow biedt. Daar zitten vele raakvlakken en vinden we de aansluiting, ook binnen ons gezamenlijke netwerk.”

Samenwerkingen
Peter zal in het najaar als vaste trainer betrokken zijn binnen het Kickstart programma. “Ik heb zin om met de ondernemers aan de slag te gaan binnen deze programma’s en de Academy, maar ook om het netwerk te verbreden en samenwerkingen aan te gaan met bijvoorbeeld ondernemersverenigingen. Daar liggen nog veel kansen om kenbaar te maken dat StartToGrow er is voor de ondernemer in West-Brabant. Vanuit deze nieuwe rol zet ik me dan ook graag hiervoor in, om ondernemers samen te brengen en te laten groeien.” Geïnteresseerd in een van onze programma’s? Bekijk onze Academy!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

  • Altijd up-to-date
  • Tips & Tricks van ondernemers