Hoe voorkom je cybercriminaliteit?

Digitalisering biedt ondernemers ontzettend veel kansen: efficiënter werken, inzicht in nieuwe markten en een betere (online) zichtbaarheid. Alleen je wilt dan ook wel veilig kunnen ondernemen. Op de website veiliginternetten.nl vind je handige informatie om cybercriminaliteit te voorkomen en op de juiste wijze om te gaan met vertrouwelijke gegevens.  

 

Veilig internetten

Veilig internetten is een website waar mensen tips, tricks en praktische stap voor stap uitleg kunnen vinden over wat zij kunnen doen en laten om veilig te internetten. Ze vinden er tips hoe ze veilig omgaan met hun online privacy, hoe ze veilig gebruik maken van wifi, wat ze kunt doen en laten op sociale media, en ze vinden er uitleg over hoe zij kinderen helpen veilig online te zijn. Deze site is bedoeld voor iedereen met vragen over veilig gebruik van internet dus ook voor ondernemers.

Privacygenerator

Met de privacyverklaring generator van Veilig internetten maak je als MKB'er, of als andere zakelijke gebruiker, in 9 stappen een privacyverklaring op maat.  

Over Veiliginternetten.nl

Veiliginternetten.nl is een gezamenlijk initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Justitie en Veiligheid / Nationaal Cyber Security Centrum, ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en het bedrijfsleven.

Lees al het laatste

Nieuws