Een goed LinkedIn profiel maakt jou onderscheidend

Praktijkgericht training Klemtoon Media

LinkedIn is meer dan alleen een handig visueel visitekaartje. Het social media-platform speelt ook een rol bij het onderhouden en uitbouwen van je netwerk, het promoten van jouw bedrijf en het vinden van nieuwe klanten of opdrachtgevers. Kortom: de netwerksite is een must voor iedere ondernemer tenminste als je je hier op een goede wijze profileert. Kitty Joachems van Klemtoon Media geeft op 21 maart een training hierover.

 

Het belang van een goed profiel

LinkedIn is van belang voor het onderhouden van een netwerk maar ook voor het ontmoeten van nieuwe contacten. Om dit te bereiken, moet je naam, functie en bedrijf wel goed gevonden worden en is het van belang dat je een uitgebreide profielomschrijving hebt. Maar hoe doe je dat?

LinkedIn training 21 maart

Kitty Joachems van Klemtoon Media, partner van de StartersCentra West-Brabant, helpt ondernemers om hun profiel op LinkedIn op een goede wijze in te vullen. In een korte resultaatgerichte training op donderdag 21 maart krijg je concrete tips die je meteen in de praktijk brengt. Na een paar uurtjes loop jij de deur uit met een woest aantrekkelijk LinkedIn profiel! Interesse? Bekijk het programma of neem contact op met Kitty Joachems.

Lees al het laatste

Nieuws