Dockwize en StartToGrow zetten in op groei van ondernemerschap

Wethouders en ambtenaren van de gemeenten Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht en Steenbergen gingen op donderdag 9 januari samen met StartToGrow op bezoek bij Dockwize. John de Jonge (wethouder Gemeente Vlissingen) vertelde ze over het ontstaan van Dockwize. Een mooi voorbeeld van samenwerking om ondernemers écht verder te helpen!

Sinds 2019 werkt StartToGrow nauw samen met Dockwize om invulling te geven aan het groeiprogramma van de StartToGrow Academy. Het eerste programma is gestart op 25 oktober 2019. In een reeks van 6 groeisessies gaat een groep van 10 Brabantse ondernemers aan de slag met hun groeiknelpunten om de groei van hun bedrijf te bevorderen. In februari 2020 is de laatste sessie en presenteren de ondernemers hun resultaten.

Onder leiding van ervaren business coaches van Dockwize werken de ondernemers aan hun bedrijfs- en persoonlijke leerdoelen. Hierbij werken ze onderling met elkaar samen als sparringspartners. Ze maken een groeiassessment, gaan aan de slag met hun persoonlijke sterktes en bepalen welke stappen zij tijdens en na de groeisessies gaan zetten.

In 2020 start er een wederom een groeiprogramma? Heb je interesse, meld je dan aan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

  • Altijd up-to-date
  • Tips & Tricks van ondernemers