Kennisbank

Ondernemersplein API

Heeft u een website voor ondernemers? Dan kan de informatie van het Ondernemersplein daar getoond worden via onze API. Automatisch en in uw eigen design.

Op Ondernemersplein geeft de overheid ondernemers antwoord op hun vragen. Hier vinden zij verzamelpagina’s en verdiepende artikelen. Maar ook wet- en regelgeving, subsidies en evenementen. Deze content wordt ook uitgeleverd via een zogenaamde API. Met deze technische koppeling kan de informatie ook automatisch op andere websites worden getoond.

Onze content op uw platform

Heeft u een website of platform voor ondernemers, dan kunt u de informatie van Ondernemersplein ook daar plaatsen. Automatisch en in uw eigen design. Zodra de API-koppeling is aangelegd zorgen de samenwerkende partners van Ondernemersplein ervoor dat de content wordt geüpdatet. Zodat het altijd volledig, actueel en correct is. U heeft er geen omkijken naar.

Hoe werkt de API?

Kies wat interessant is voor uw doelgroep

Het is mogelijk alle content af te nemen of een deel ervan. U kiest zelf wat past bij uw doelgroep en de context van uw platform.

Kosten voor aansluiten op de API

Gebruikmaken van de content van Ondernemersplein brengt geen kosten met zich mee. Eventuele kosten die u moet maken voor aanpassingen aan uw eigen systemen (CMS) of onderhoud daarvan zijn voor eigen rekening.

Technische inrichting 

Hoe u de API-koppeling tot stand kunt brengen leest u in de developer documentatie.

Contact

Heeft u interesse in ons aanbod of heeft u vragen? Neem dan contact op per mail: redactie@ondernemersplein.nl.

Heb je een vraag voor StartToGrow? Neem contact op met een van onze ondernemerscoaches.