Kennisbank

KVK Financieringsdesk

Wilt u meer weten over geldzaken in uw bedrijf? Stel dan uw vraag aan de KVK Financieringsdesk of download de animatie.

Wilt u meer weten over geldzaken in uw onderneming? Stel dan uw vraag aan de KVK Financieringsdesk via 0800-1014. Iedere werkdag helpen gespecialiseerde en ervaren adviseurs u persoonlijk verder. U krijgt onafhankelijk advies over verschillende financieringsvormen, pensioen, administratie en financiële planning. Ook kunnen zij u in contact brengen met passende investeerders en adviseurs.

Financiering vinden

Het vinden van financiering begint met een goede voorbereiding. Heeft u een ondernemingsplan, inclusief een financieel plan, opgesteld? En blijkt daaruit dat u geld nodig heeft? Dan zijn er verschillende manieren om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen:

Een handig hulpmiddel hierbij is de Wegwijzer slimmer financieren. Hiermee krijgt u snel en eenvoudig overzicht van alle benodigde financieringsbronnen voor uw bedrijf.

KVK Gids voor bedrijfsfinanciering

In de KVK Gids voor bedrijfsfinanciering lees je meer over de stappen van het financieringsproces:

Financieringsbehoefte bij bedrijfsovername

U wilt een onderneming overnemen? Dan heeft u wellicht behoefte aan overnamekapitaal of een financiële overnameconstructie. De KvK-Financieringsdesk geeft u graag meer informatie over financieringsmogelijkheden bij de koop van een bedrijf.

Heb je een vraag voor StartToGrow? Neem contact op met een van onze ondernemerscoaches.