Creatief digitaal bureau Every Day

Sander Dircken (29) en Wouter Koen (29) zijn twee jonge ondernemers die voor hun creatief digitaal bureau Every Day het groeiprogramma van StartToGrow volgden. “We gaan invulling geven aan onze dromen, daar zijn we van overtuigd.”

Het belang van digitaal blijft groeien, dus onze opdrachtgevers groeien met ons mee. Ons team zit vol ideeën. Wij willen die ideeën gaan combineren met de strategie die we mede dankzij StartToGrow hebben kunnen ontwikkelen. Het programma zat vol waardevolle inzichten waardoor je na iedere sessie weer vol ideeën de deur uit stapt. Je krijgt zin om te gaan ondernemen, om stappen te maken. Wij kijken naar een toekomst vol kansen!

Teenslippers

Ons doel en drijfveer waar we naar handelen is maximale kwaliteit van werken, maximale kwaliteit van leven. We zien onszelf in de toekomst als award winning digital agency voor ambitieuze online specialisten op teenslippers.

Eyeopener

De meest waardevolle eyeopener die we vanuit het programma mee hebben gekregen was toch wel “als je in je organisatie werkt kun je niet aan je organisatie werken.” Klinkt logisch, toch zijn veel ondernemers denk ik nog full time betrokken bij de dagelijkse projecten. 

“Niet twijfelen, gewoon doen.”

Over het groeiprogramma van StartToGrow waren wij zelf eerst ook sceptisch. Wat heb je immers aan sparren met ondernemers uit andere sectoren? Wat voor coaches zijn het dan? Het bleek heel waardevol te zijn, omdat iedere ondernemer tegen dezelfde vraagstukken aanloopt. Het sparren in combinatie met verschillende coaches en de houvast van Scale Up is echt van toegevoegde waarde voor je bedrijf.