Marieke Dam


Waarom heb je je destijds aangemeld bij StartToGrow? 
Ik heb vorig jaar aan één van hun programma’s meegedaan, omdat ik dat via via was tegen gekomen en goede verhalen had gehoord erover.

Hoe heb dit contact beleeft, welke sessie heb je gevolgd? 
Dat was dus aan de zomersessie van vorig jaar, 6 bijeenkomst over 4 of 5 weken tijd. Ik weet even niet meer hoe het programma heette. Maar het was erg interessant, iedere bijeenkomst had een ander thema met steeds andere trainers. Veel uitgebreide informatie, een leuke groep deelnemers met veel onderlinge interactie, en voldoende tijd om ook echt op je eigen persoonlijke situatie te kunnen richten. Dus aan het einde van de sessies liep je echt wel met een plan van aanpak naar buiten om daar zelf mee verder te gaan, je kreeg veel persoonlijke tips en adviezen. Wat opviel was dat de deelnemers in hele andere branches werkzaam zijn, maar toch tegen dezelfde vragen en zaken aanlopen, waardoor het echt voor iedereen van toepassing kan zijn. 

Wat heb je nu nog aan het contact dat je destijds hebt gehad. 
Veel dingen toegepast en ook af en toe nog contact met de andere deelnemers, die je ergens bij betrekken of waarmee je even kunt sparren als je ergens tegenaan loopt.