Chantal Siemens

Waarom heb je je destijds opgegeven voor de summerschool?
Ik was vooral op zoek naar inspiratie en (startende) sparringpartners om elkaar uit te dagen in het ondernemen. Ik ben gestart met zelfstandig ondernemen in de ‘’lockdown’’ waardoor de mogelijkheden hiervoor beperkter waren. Als (startend) zelfstandig ondernemer vind ik het heel fijn om met gelijkgestemde mensen inspiratie op te doen op allerlei thema’s. De summerschool biedt deze mogelijkheid en je kan zelf kiezen waar je aan deelneemt.  

Hoe heb je de sessie beleefd? 
Ik heb deelgenomen aan een training marketingstrategie. Het was een wel opgezette training, helder en uitdagend. De training heeft me nieuwe contacten en nieuwe inspiratie opgeleverd. Wat ik als groot voordeel heb ervaren, is dat het aantrekkelijk is om aan deel te nemen qua tarief. Als je net begint voor jezelf heb je met best wat kosten te maken. Dan is een aantrekkelijk tarief voor een training een mooie bijkomstigheid. 

Heb je op de langere termijn iets gehad aan de kennis uit de summerschool? 
Het is super leuk om vanuit allerlei verschillende werkvelden te horen hoe ondernemers hun product aan de man brengen. Je kunt in een veilige omgeving oefenen met het geleerde. Ik ben door de training anders naar mijn ‘’brand’’ gaan kijken en werd uitgedaagd om de juiste woorden te geven aan dat wat ik als dienstverlening breng. Een aanrader als je op zoek bent naar een laagdrempelige toffe training.