Uitreiking Rabobank StartToGrow Award 2019,

Maak kennis met succesvolle ondernemers in de regio!

Netwerkbijeenkomst

Over

De bijeenkomst

Op woensdag 19 juni 2019 is de uitreiking van de Rabobank StartToGrow Award 2019 in het Cosun Innovation Center in Dinteloord. Een bijzondere locatie waar innovaties worden gerealiseerd die belangrijk zijn voor de biobased economy. Innovatie is een belangrijk voorwaarde voor ondernemerschap en groei en dat is waar het bij de uitreiking van deze prijs over gaat.

 

Waardering van ondernemerschap 

“Als ondernemer moet je lef hebben, je moet bereid zijn risico’s te nemen en maakt soms lange dagen. Aan de andere kant geeft het ook vrijheid want je maakt je eigen keuzes. Wij zien starters groeien naar succesvolle ondernemers. Maar ook ambitieuze ondernemers doorgroeien naar professionele bedrijven. De Start Award en de Grow Award geven deze ondernemers waardering voor dat wat ze hebben bereikt”, aldus Frank Dingemans van Rabobank Zuidwest-Brabant en Koen Oosterwaal projectleider bij de StartersCentra West-Brabant.

Start Award én Grow Award

Ondernemers die gevestigd zijn in de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht kunnen zich tot dinsdag 7 mei 2019 inschrijven voor de Rabobank StartToGrow Awards 2019. Voor startende ondernemers is er de Start Award. Nieuw dit jaar is de Grow Award een prijs voor de ambitieuze ondernemer met groeipotentie.

Jury

Ondernemers worden beoordeeld op 9 punten: innovatie, durf, commerciële formule, financiële positie, visie, groeistrategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen en creativiteit. Uit deze eerste selectie van de Start Award wordt per gemeente één ondernemer genomineerd. Voor de Grow Award worden drie bedrijven genomineerd. Een deskundige jury gaat op bedrijfsbezoek en beoordeelt de genomineerden. 

Uitreiking Rabobank StartToGrow Award

Op woensdagavond 19 juni worden de winnaars bekend gemaakt van de Rabobank StartToGrow Awards 2019. Een feestelijk avond waarin ondernemerschap centraal staat op een unieke locatie. En natuurlijk hebben we ook een mystery speaker. Die wordt binnenkort bekend gemaakt.

Datum en tijd

Woensdag 19 juni 2019
19.00 - 21.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur)

Datum

woensdag 19 juni 2019

Tijdstip

19.00 - 21.00 uur

Locatie

Cosun Innovation Center 
Kreekweg 1 
4671 VA Dinteloord

  • Ontbijtsessie Frame21

    Netwerkbijeenkomst

    Je bent al enige tijd zelfstandig ondernemer. Gestart vol ambitie. Je rugzak met ervaring is de...
  • Lancering Start To Grow

    Algemene bijeenkomst

    Ondernemen is uitdagend, steeds op zoek naar kansen. De markt verkennen en jouw positie...