NXT-GEN Event Breda

1
Rat Verlegh-stadion, Stadionstraat 5, 4815 NC Breda
Tot 3 oktober € 39,95, vanaf 3 oktober € 44,95

Netwerken met een nieuwe generatie ondernemers

Wij nodigen je van harte uit voor het NXT-GEN event in Breda!

Tijdens het NXT-GEN event doe jij samen met andere ondernemers en managers inspiratie en nieuwe inzichten op. Deze inzichten gaan vooral over groei en ontwikkelingen.

Je ontdekt de visie van een nieuwe generatie ondernemers, en wat hen beweegt en motiveert. Je krijgt nieuwe inzichten, die je kunnen helpen om nieuwe stappen te zetten. Daarnaast is het NXT-GEN event dé ideale gelegenheid om te netwerken.

Meld je aan

Wat kan je verwachten

De wereld is continu in beweging. Nu meer dan ooit. Wat een aantal jaren geleden als heel normaal werd beschouwd, is nu vaak achterhaald. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap worden hierin bijvoorbeeld steeds belangrijker.

Hoe zorg je ervoor dat je actueel blijft en op welke manier spelen bedrijven in op een constant veranderende vraag van hun doelgroep en nieuwe generaties? Op deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens dit event. Tijdens het NXT-GEN event komen bedrijven aan het woord, die een nieuwe werkwijze met veel succes hebben geïmplementeerd. Ook zijn er sprekers aan het woord die ondernemers verder helpen met groei en ontwikkeling.

Praktische informatie

Sessies

1

Locatie (ovb)

Rat Verlegh-stadion, Stadionstraat 5, 4815 NC Breda

Kosten

Tot 3 oktober € 39,95, vanaf 3 oktober € 44,95

Data

14-11-2023