Groeiprogramma

7 sessies van 09.00 - 16.00 uur
Talentencentrum Zuidwest-Nederland, Nispenseweg 3, Roosendaal
€ 2450 excl. BTW

Najaar 2023

Dit is het nummer 1 groeiprogramma voor ambitieuze ondernemers die willen groeien. Wil jij de groei van je bedrijf stimuleren? Volg dan het StartToGrow Groeiprogramma, zodat je snel profiteert van een bloeiend bedrijf. Je spreekt ervaren ondernemers en krijgt de kans om diverse trainingen te volgen, op het gebied van onder andere strategie, finance, marketing en sales. Deze trainingen worden gegeven door ervaren specialisten, die graag hun kennis met je delen.

Ondernemers aan het woord

Recenties

"Als je niet weet wat je doel is, ga je er ook niet komen."

Het is belangrijk dat je de juiste mensen met de juiste kennis treft als je onderneemt, mensen die je verder helpen. Net na onze re-branding zijn we het Groeipogramma van StartToGrow ingestapt. Dat heeft ons destijds enorm veel waardevolle inzichten gegeven. Zo hebben we niet alleen de volledige Scale Up methode van Verne Harnish geïmplementeerd in onze bedrijfsvoering, maar ook kunnen sparren met ervaren coaches en mede-ondernemers uit de regio. Dit is van enorme toegevoegde waarde geweest.

Wouter Koen,
Business director Every Day

"We hebben onszelf opnieuw uitgevonden en ontdekt waar iedereen qua persoonlijkheid sterk in is!"

De gesprekken met de coaches en andere ondernemers gaven energie en nieuwe inzichten. We kwamen erachter dat we over veel zaken wel nagedacht hadden maar nu was het tijd om dit in een gestructureerd plan te zetten.

Eric en Tineke Kluin,
Planeka

"Met name het grote netwerk van het StartToGrow heeft mij veel opgeleverd."

Voor mij is StartToGrow een belangrijke sparringpartner op allerlei gebieden, van het vinden van een product tot het verder door ontwikkelen van mijn producten.

Ellen van Gils,
EL4YU

StartToGrow Groeiprogramma

Bekijk de 7 verschillende sessies:

Kickoff

Kickoff

Sessie 1

Vandaag maken we kennis met elkaar door middel van het doen van jouw pitch en gaan we direct aan de slag. We nemen gezamelijk de vraagstukken door die voor jouw belangrijk zijn als ondernemer en voor jouw bedrijf. Waar loop je tegen aan en welke factoren belemmeren nu je groei of zie jij ontwikkelkansen. 

Strategie

Strategie

Sessie 2

Het bepalen van de strategie aan de hand van een 3D-model. Hiermee maken we een interne en externe analyse. De combinatie van deze handvatten zorgt ervoor dat de groeimogelijkheden van jouw bedrijf in zicht komen.

Storytelling

Storytelling

Sessie 3

Je denkt na over het waarom van je merk. Waarom besta je als merk? Dit is voor iedere organisatie belangrijk om te weten. Deze sessie vormt de basis voor jouw eigen unieke verhaal. Je creëert zo betrokkenheid van je klanten bij jouw bedrijf en trots en loyaliteit bij je medewerkers.

Marketing & Sales

Marketing & Sales

Sessie 4

Tijdens de vierde sessie leer je nieuwe klanten te genereren. Dat kan online, telefonisch of via je netwerk. Maar hoe pak je dat aan? Je moet allereerst weten waar je potentiële klanten zich bevinden. Je leert je klanten in kaart brengen en stelt een werkbaar plan op met heldere doelstellingen, voor het werven van klanten.

Leiderschap en teamontwikkelingen

Leiderschap en teamontwikkelingen

Sessie 5

Een belangrijk onderdeel van het ondernemen is het leiding geven aan een team en het zorgen van een echte teamspirit bij je collega’s. Dat leer je tijdens deze sessie.

Financiën

Financiën

Sessie 6

Dit vormt natuurlijk een belangrijk onderdeel van jouw onderneming. Je leert je financiële cijfers te lezen en beter te begrijpen. Onze partner, de Rabobank, helpt je met het opstellen van een financieel plan. Zo kun je aansturen op cashflow en ontdek je de verschillende financieringsmogelijkheden. Dit alles draagt bij aan de groei van jouw onderneming. Ook leer je wat de groei van jouw bedrijf betekent voor je financiën en je financiële administratie.

Jouw eigen groeiplan

Jouw eigen groeiplan

Sessie 7

In deze laatste sessie brengen we alle kennis, ervaringen en inzichten van de vorige sesies bij elkaar. Dit vormt zich tot het eigen Groeiplan wat direct een actieplan is. Een plan waarmee je groei gaat realiseren, zowel als leider als met jouw eigen onderneming. Je bent StartToGrow-proof!

De meerwaarde van het Groeiprogramma

De meerwaarde

 • Compleet groeiplan

  Na het Groeiprogramma heb jij een concreet actieplan in handen om je groei te realiseren

 • Klantbinding

  Je leert betrokkenheid van je klanten te creëren bij jouw bedrijf

 • Salesstrategie

  Je leert hoe je gericht een sale maakt zonder jezelf in de vingers te snijden

 • Financieel overzicht

  Je weet wat jouw onderneming kost én oplevert

 • Effectieve marketing

  Je leert hoe je effectief met offline en online marketing aan de slag kunt

 • Kwaliteiten en uitdagingen

  Je leert je kwaliteiten en uitdagingen goed in kaart te brengen

Praktische informatie

Sessies

7 sessies van 09.00 - 16.00 uur

Locatie (ovb)

Talentencentrum Zuidwest-Nederland, Nispenseweg 3, Roosendaal

Kosten

€ 2450 excl. BTW

Data

Woensdag 27 september, woensdag 11 oktober, woensdag 25 oktober,
woensdag 8 november, woensdag 22 november, woensdag 6 december,
woensdag 20 december

Kosten

De kosten van het groeiprogramma zijn € 2450,- exclusief BTW. Voorafgaand aan het programma vindt een kennismakingsgesprek plaats. Wij zijn werkzaam in de aangesloten gemeenten Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen en Etten-Leur. Ben je actief in één van deze gemeenten, dan zijn de kosten voor de training € 1450,-.

Schrijf je direct in voor ons Groeiprogramma

Het nummer 1 groeiprogramma voor ambitieuze ondernemers die willen groeien