Een gloednieuwe editie van de StartToGrow Awards staat voor de deur. Dit jaar kun je deze awardshow, die spectaculair gaat worden, online volgen. We zenden deze namelijk live uit vanuit Dutch Drone Centre in Woensdrecht. Mis dit event dus niet op 16 juni aanstaande! 
Dit jaar reiken we awards in een 6-tal categorieën uit...

Een gloednieuwe editie van de StartToGrow Awards staat voor de deur. Dit jaar kun je deze awardshow, die spectaculair gaat worden, online volgen. We zenden deze namelijk live uit vanuit Dutch Drone Centre in Woensdrecht. Mis dit event dus niet op 16 juni aanstaande! 

Dit jaar reiken we awards in een 6-tal categorieën uit:

START AWARD
Beste starter in coronatijd. Een ondernemer met lef en aanpassingsvermogen, die kansen en mogelijkheden ziet en die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden met potentie voor de toekomst.


GROW AWARD
Beste ondernemer die in kwaliteit en kwantiteit gegroeid is/wil groeien, met aandacht voor innovatie en duurzaamheid en met visie op toekomstige groei


SMART AWARD
Voor de meest innovatieve ondernemer die met ideeën, producten of bedrijfsconcept, economisch succesvol is en daarmee een visitekaartje is voor onze regio


SERVICE AWARD
Voor de meest klant- en/of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of publieke dienstverlening.


GO-GETTER AWARD
Doorzetter van het jaar. Ondernemer die zich wendbaar/adaptable heeft getoond en ondanks tegenslagen succes heeft behaald.

PUBLIEKS AWARD

Publieksfavoriet uit de 15 genomineerden (ongeacht categorie)
STEMMEN KAN VAN 26 MEI 12.00 UUR TOT 11 JUNI 12.00 UUR. STEMMEN DOE JE HIER


Uiteraard houden we je op de hoogte van het verloop van de awards, hoe je kunt gaan stemmen en hoe je bij de awards aanwezig kunt zijn.

Op 16 juni maken we de winnaars bekend van de StartToGrow AWARDS 2021! Wil je erbij zijn? Meld je aan via de button! 


 

Datum

woensdag
16 juni 2021

Locatie

Woensdrecht, Dutch Drone Centre  

Tijd

Event start om 19:30