Met online marketeer Michael Janssens (WeboostBrands)

In deze online themasessie over online branding vertellen we je alles over het zichtbaar zijn op social media, Google en hoe je jouw klanten kunt bereiken door bijvoorbeeld e-mailmarketing. Hoe verhoog je direct de omzet door het inzetten van online marketing en welk kanaal past nu bij welke doelgroep of klant. 

 

Is jouw onderneming online goed zichtbaar? Ben je te vinden op Google, zet je LinkedIn in of maak je gebruik van e-mailmarketing? Anno 2021 zijn er legio mogelijkheden om jouw doelgroep en klanten online te bereiken en legio kansen om hiermee jouw omzet te verhogen.  

In deze derde StartToGrow online themasessie nemen we je samen met online marketeer Michael Janssens mee in deze kansen van de online marketing, branding en social media. Hij geeft de mogelijkheden en tools om zelf aan de slag te gaan met jouw online zichtbaarheid. Daarnaast vertelt hij hoe je deze online zichtbaarheid kunt omzetten in het direct verhogen van de omzet.

De online sessie in het kort: 

• Waarom is online zichtbaarheid belangrijk
• Wat zijn de mogelijkheden voor jouw bedrijf
• Uitleg termen als leadgeneratie, conversies & targetting 
• Hoe zet je social media effectief in
• Welke online advertentiemogelijkheden zijn er & wat kost het

Ook laten we een aantal praktijkvoorbeelden zien vanuit zijn eigen bedrijf WeBoostBrands. In deze cases gaat hij in hoe deze verschillende bedrijven doelgroepen hebben bereikt, hoe ze vrij makkelijk naamsbekendheid op hebben gebouwd en hoe ze concreet leads hebben gegenereerd. 
Uiteraard is er volop de gelegenheid om vragen te stellen tijdens, maar ook na de sessie. 

Wanneer: 24 juni 2021  
Tijdstip: 19.30 – 20.30  
Kosten: GRATIS deelname 
Locatie: online  

Datum

donderdag
24 juni 2021

Locatie: Online
Tijdstip: 19.30 – 20.30  
Kosten: GRATIS deelname