Op 6 april start de voorjaarseditie van het StartToGrow Kickstartprogramma.
Dit programma is bedoeld voor startende ondernemers, zoals freelancers die af willen van het 'uurtje factuurtje model', ZZP'ers en mensen met een plan voor de start van een bedrijf. Het Kickstartprogramma bestaat uit 6 programmadagen en geeft jou als beginnende ondernemer een vliegende start.

Het Kickstartprogramma van de StartToGrow Academy is bedoeld voor jou als enthousiaste en serieuze ondernemer met een innovatief idee, als je net jouw eigen bedrijf bent gestart, als je zzp'er bent of deels nog in loondienst werkt en fulltime aan de slag wil met jouw bedrijf. 

In zes bijeenkomsten ga je aan de slag met jouw idee of eigen bedrijf. We doorlopen de belangrijkste onderdelen van het opzetten van een bedrijf om jou een vliegende start te geven. Onderdelen zijn: finance, marketing, sales, doelgroepbehoefte, personeel & persoonlijk leiderschap. Onze ondernemerscoaches Paul Hoogerhuis en Peter Huijgens nemen je mee in deze thema's, zodat jij op een snelle en effectieve wijze aan de slag kunt. Uiteraard schuiven er experts aan uit ons netwerk om hun kennis en successen te delen waarvan jij kunt leren. 

Het Kickstartprogramma start op 6 april. Meer informatie? Je leest alles over hoe we jou een vliegende en professionele start geven HIER

Datum

donderdag
06 april 2023

Sessies
6 bijeenkomsten van 9.00 - 13.30 uur

Voorjaar 2023
Donderdag 6 april, vrijdag 21 april, vrijdag 12 mei, vrijdag 26 mei, vrijdag 9 juni, vrijdag 23 juni 

Locatie (ovb)
Associate Degrees Roosendaal 
Mill Hillplein 1, 4701 BS Roosendaal 

Prijs
995,- excl btw