Binnen onze Academy gaat het StartToGrow Kickstart programma weer van start! Dit programma, bedoelt voor freelancers die af willen van het 'uurtje factuurtje model', ZZP'ers, mensen met een idee of al startende ondernemers, bestaat uit 6 programmadagen en geeft jou als beginnende ondernemer een vliegende start.

Het startprogramma van de StartToGrow Academy is bedoeld voor jou als enthousiaste en serieuze ondernemer met een innovatief idee, als je net jouw eigen bedrijf bent gestart, als je zzp'er bent of deels nog in loondienst werkt en fulltime aan de slag wil met jouw bedrijf. 

In zes bijeenkomsten ga je aan de slag met jouw idee of eigen bedrijf. We doorlopen de belangrijkste onderdelen van het opzetten van een bedrijf om jou een vliegende start te geven. Onderdelen zijn: finance, marketing, sales, doelgroepbehoefte, personeel & persoonlijk leiderschap. Onze ondernemerscoaches Koen Oosterwaal en Hans van Gurchom nemen je mee in deze thema's zodat jij op een snelle en effectieve wijze aan de slag kunt. Uiteraard schuiven er experts aan uit ons netwerk om hun kennis en successen te delen waarvan jij kunt leren. 

Meer informatie?

Alle informatie over het StartToGrow Kickstart programma lees je hier