Op 22 maart start de voorjaarseditie van het StartToGrow Groeiprogramma.
Dit programma is voor ambitieuze ondernemers met groeiambities! Dit voorjaar kun je als ambitieuze ondernemer met groeiplannen bij ons een uniek business programma volgen om jouw ambities kracht bij te zetten, om te gaan groeien in omzet en als persoonlijk leider. 

Het Groeiprogramma van StartToGrow is een uniek programma waarin jijzelf als ondernemer en jouw onderneming de juiste handvatten worden aangereikt om door te groeien. Samen met trainers uit het bedrijfsleven helpen wij jou om gerichter en meer resultaat te halen. Geen theoretische modellen, maar businesscoaches die je aan de hand meenemen en collega-ondernemers waarmee je ervaringen deelt uit de praktijk.  

In 7 dagvullende sessies ga je aan de slag met jouw strategie, marketing & sales, storytelling, financien, leiderschap & teamontwikkeling en je persoonlijke groeiplan. Alle trainingen en workshops worden gegeven door onze trainers, experts en vakidioten. Zij delen hun eigen kennis en kunde zodat jij op een snelle en effectieve manier leert van hun ervaringen en succes. 

De voorjaarseditie van het Groeiprogramma start op 22 maart. Meer informatie?
Alle informatie over het Groeiprogramma vind je HIER 

Datum

woensdag
22 maart 2023

Sessies
7 bijeenkomsten van 9.00 - 16.00 uur

Voorjaar 2023
Woensdag 22 maart, woensdag 5 april, woensdag 19 april, woensdag 10 mei, woensdag 24 mei, woensdag 7 juni, woensdag 21 juni 

Locatie (ovb)
Talentencentrum Zuidwest-Nederland
Nispenseweg 3, 4707 RA Roosendaal 

Prijs
2450,- excl btw