AVONDSESSIE Starten met jouw bedrijf? Heb je een idee voor een nieuwe onderneming, ben je recent gestart met jouw business of wil je vanuit een freelancer of ZZP bestaan een bedrijf bouwen en af van het uurtje-factuurtje model? Kom dan naar onze avondsessie First step ondernemen. StartToGrow helpt je als nonprofit organisatie verder.

We helpen je met een vliegende start, we helpen je jouw idee vorm te geven, we helpen je met jouw businessplan en ontwikkelen samen met jou een uitstekend verdienmodel. Daarnaast helpen we je met jouw ondernemersskills. 

First step ondernemen
Tijdens de First step ondernemen sessie vertellen twee startende ondernemers over hun eigen successen en valkuilen. Ze vertellen welke uitdagingen ze zijn aangegaan bij start van hun onderneming en wat het ze tot nu toe heeft opgeleverd. 
Ook gaan we in op het Kickstart programma binnen onze Academy en staan onze businesscoaches en trainers voor je klaar om jou gericht te voorzien van advies.

Sprekers: 
Marloes Wierckx (heeft haar eigen marketing bureau en is nu bezig een duurzaam interieur product in de markt te zetten. Ze vertelt tegen welke issues ze aanloopt en hoe StartToGrow haar hierhin helpt.)
Casper Ernest (werkt momenteel deels als ZZP'er binnen de interieurbouw en is daarnaast bezig zijn eigen interieurbouw bedrijf op te zetten.)

Wanneer? 
De First step ondernemers avond vindt 31 mei plaats. 
Het Kickstart programma start in oktober 2022.

Waar?
The Rosendale
Stationsplein 5A
4702 VX Roosendaal 

Aanmelden? 
Doe je rechtsboven via de button aanmelden.

Datum

dinsdag
31 mei 2022

Dinsdag
31 mei 2022

The Rosendale, Roosendaal
Inloop: 16.30 uur
Start: 17.00 uur Einde: 19.00 uur 

Gratis

plan je route