Wil jij starten met jouw bedrijf? Heb je een idee voor een nieuwe onderneming, ben je recent gestart met jouw business of wil je vanuit een freelancer of ZZP bestaan een bedrijf bouwen en af van het uurtje-factuurtje model? Kom dan naar onze avondsessie First step ondernemen. StartToGrow helpt je als nonprofit organisatie verder.

We helpen je met een vliegende start, we helpen je jouw idee vorm te geven, we helpen je met jouw businessplan en ontwikkelen samen met jou een uitstekend verdienmodel. Daarnaast helpen we je met jouw ondernemersskills. 
Doen we dat op 1 avond? Nee, we doen dat binnen ons Kickstart programma. 
In zes bijeenkomsten ga je aan de slag met jouw idee of eigen bedrijf. We doorlopen de belangrijkste onderdelen van het professioneel starten van een bedrijf om jou een vliegende start of doorstart te geven.

First step ondernemen
Tijdens de First step ondernemen sessie gaan we in op het Kickstart programma dat we aanbieden. Tevens staan onze businesscoaches en trainers voor je klaar om jou gericht te voorzien van advies. Deze avond geeft je een volledige indruk hoe we jou kunnen helpen met de start van jouw onderneming binnen dit unieke programma. 
Ook vertellen twee inspirerende en succesvolle startende ondernemers hun eigen verhaal die je de nodige ondernemersinspiratie geven.

Wanneer? 
De First step ondernemers avond vindt 27 januari plaats. 

Waar?
Associate Degree Roosendaal 

Aanmelden? 
Doe je rechtsboven via de button aanmelden.

Datum

donderdag
27 januari 2022

Gratis