Skischool Bergen op Zoom Successtory’s en inspirerende ondernemersverhalen komen het beste over als je ze vertelt op de locatie daar waar het gebeurt. We nodigen je dan ook uit voor onze StartToGrow Company Visit bij Skischool Bergen op Zoom. 

Skischool Bergen op Zoom is in 1990 gestart met één lopende band, een borstelbaan en een klimwand. In de loop van de jaren zijn hier twee lopende banden bijgekomen. In 2012 heeft EGO Indoorski een “make-over” gekregen en is het bedrijf opnieuw gestart met een nieuwe bar, receptie en twee gloednieuwe grote lopende banden. In 2022 is EGO Indoorski van naam veranderd naar “Skischool Bergen op Zoom”. De eerste schakel van een te ontwikkelen skischool-keten in Nederland en Vlaanderen.

Onze gastheer voor dit bezoek is ondernemer Jim Vendrig. Jim ademt wintersport. In januari 2022 heeft hij EGO Indoorski (nu Skischool Bergen op Zoom) overgenomen. "Een droom die uitkomt", zo zegt hijzelf. Tijdens deze Company Visit vertelt Jim alles over die droom.

Voor wie
Alle ondernemers uit West-Brabant zijn welkom. Of je nu starter bent, al even onderneemt of zelfs al jarenlang een bedrijf hebt. Wil je aansluiten? Geef jezelf dan op, we ontvangen je graag en nemen je mee in in Skischool Bergen op Zoom! 

Onze company visit is een informele bijeenkomst waarin een succesvolle en inspirerende ondernemer de deuren van zijn bedrijf opent om een kijkje achter de schermen te nemen. De ondernemer vertelt zijn succesverhaal, dat altijd met ups en downs gepaard gaat, en neemt ons mee in zijn onderneming. Company visits zijn altijd inspirerend en geven een boost als het gaat om de kijk op het ondernemen en het bedrijfsleven. Elke ondernemer heeft een eigen denkwijze en juist de verschillen doen je aanzetten tot denken en verder ontwikkelen. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te netwerken en van gedachten te wisselen.  

 

Datum

dinsdag
07 februari 2023

Tijd
16.00 uur – 18.00 uur  
(inloop vanaf 15.45 uur)
 
Locatie 
Skischool Bergen op Zoom
Oude Wouwsebaan 14, Bergen op Zoom

Prijs
Gratis