Intratuin Halsteren Successtory’s en inspirerende ondernemersverhalen komen het beste over als je ze vertelt op de locatie daar waar het gebeurt. We nodigen je dan ook uit voor onze StartToGrow company visit in Intratuin Halsteren. 

Sinds 2017 is Robert Kalter eigenaar van Intratuin Halsteren. Dit tuincentrum dat zich met name de laatste jaren heeft ontwikkeld als 'dagje uit', zorgt voor een totaalbeleving als het gaat om tuinieren, wonen en eten.

Bijzonder dat we een kijkje in deze keuken krijgen, in de periode dat de donkere wintermaanden plaats maken voor het voorjaar. Hoe een 'gewoon tuincentrum' zich heeft ontwikkeld tot een 'dagje uit' horen we deze middag. Evenals de eigenzinnige visie op hun personeelsbeleid. Hierin is de basis 'het in de kracht zetten' van elke medewerker, energieniveau's aangeven, eigen verantwoordelijkheid geven aan personeelsleden en het laten floreren van de medewerkers. Tevens worden alle (ook grote) beslissingen samen met de medewerkers genomen. Het wordt een boeiende en interessante inkijk binnen de cultuur van dit bedrijf. 

Voor wie: 
Alle ondernemers uit West-Brabant zijn welkom. Of je nu starter bent, al even onderneemt of zelfs al jarenlang een bedrijf hebt. Wil je aansluiten? Geef jezelf dan op, we ontvangen je graag en nemen je mee in Intratuin Halsteren! 
 
Wat: 
Onze company visit is een informele groepsbijeenkomst waarin een succesvolle en inspirerende ondernemer de deuren van zijn bedrijf opent om een kijkje achter de schermen te nemen. De ondernemer vertelt zijn succesverhaal, dat altijd met ups en downs gepaard gaat, en neemt ons mee in zijn onderneming. Company visits zijn altijd inspirerend en geven een boost als het gaat om de kijk op het ondernemen en het bedrijfsleven. Elke ondernemer heeft een eigen denkwijze en juist de verschillen doen je aanzetten tot denken en verder ontwikkelen. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te netwerken en van gedachten te wisselen.  
 
Wanneer: 
31 maart 2021 
Tijd: 16.00 uur – 18.00 uur  
(inloop vanaf 15.45 uur)
Afloop: borrel  

Waar: 
Intratuin Halsteren  
 
Wat je wel meebrengt: 
Een positieve mindset & een open mindset 
 
Kosten: 
De Company Visit is gratis 

Datum

donderdag
31 maart 2022

Intratuin Halsteren

Gratis