Brouwerij de Toekomst Successtory’s en inspirerende ondernemersverhalen komen het beste over als je ze vertelt op de locatie daar waar het gebeurt. We nodigen je dan ook uit voor onze StartToGrow company visit bij Brouwerij de Toekomst. 

Onze gastheer voor dit bezoek is ondernemer Martijn de Jong (tevens bestuurslid StartToGrow) die ons in zijn bierbrouwerij ontvangt in Fijnaart. 

Wie: 
Alle ondernemers uit West-Brabant zijn welkom. Of je nu starter bent, al even onderneemt of zelfs al jarenlang een bedrijf hebt. Wil je aansluiten? Geef jezelf dan op, we ontvangen je graag en nemen je mee in Brouwerij de Toekomst! 
 
Wat: 
Onze company visit is een informele groepsbijeenkomst waarin een succesvolle en inspirerende ondernemer de deuren van zijn bedrijf opent om een kijkje achter de schermen te nemen. De ondernemer vertelt zijn succesverhaal, dat altijd met ups en downs gepaard gaat, en neemt ons mee in zijn onderneming. Company visits zijn altijd inspirerend en geven een boost als het gaat om de kijk op het ondernemen en het bedrijfsleven. Elke ondernemer heeft een eigen denkwijze en juist de verschillen doen je aanzetten tot denken en verder ontwikkelen. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te netwerken en van gedachten te wisselen.  

Ondernemers company visit: 
Martijn de Jong, eigenaar Brouwerij de Toekomst


Wanneer: 
12 juli 2022 
Tijd: 16.00 uur – 18.00 uur  
(inloop vanaf 15.45 uur)
 
Waar: 
Brouwerij de Toekomst
 
Wat je wel meebrengt: 
Een positieve mindset & een open mindset 
 
Kosten: 
De Company Visit is gratis 

Datum

dinsdag
12 juli 2022

Company Visit Brouwerij de Toekomst
Wilhelminastraat 9, 4793 EL Fijnaart
16.00 uur - 18.00 uur 
(inloop vanaf 15.45 uur)