De ‘Be Inspired Tour - On digital & data’! 1 bus, 35 directeuren, 3 inspiratie bedrijven in West-Brabant! En jij kunt erbij zijn! Laat je inspireren met betrekking tot de mogelijkheden van digitalisering en dataficering voor je organisatie.

Diverse partijen slaan de handen ineen. REWIN West-Brabant, de Gemeentes Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom in samenwerking met VNO-NCW, Samen in de Regio, MKB West Brabant Vernieuwt en StartToGrow organiseren deze unieke tour door West-Brabant om je te inspireren met betrekking tot de mogelijkheden van digitalisering en dataficering voor je organisatie.

Hoe kun je ook jouw bedrijf efficiënter, lucratiever, future-proof én met minder handjes verder ontwikkelen? Na vandaag heb je genoeg inspiratie opgedaan om verdere stappen op dit gebied te kunnen zetten.

De Be Inspired Tour is een bustour door West Brabant langs inspirerende ‘haltes’ op het gebied van digitalisering en data, elke keer vanuit een ander perspectief. Tijdens de rit doen we drie inspiratiebedrijven aan; CM.com, BOZ Group en de Techno Traffic Control Group. De echte ervaringen en trajecten van de inspiratiebedrijven kunnen jou als ondernemer net even die inzichten geven die je verder kunnen helpen.

Er wordt een heerlijke lunch verzorgd in het Delta Agrifood Business lab in Bergen op Zoom en aan het einde van de busrit is er uiteraard nog ruimte om te netwerken met alle andere ondernemers of te spreken met één van de aanwezige data coaches.

De Be Inspired Tour is bedoeld voor bedrijven met minimaal 10fte, die vooral benieuwd zijn naar de toepassing van digitalisering en dataficering voor hun eigen bedrijf.

Datum

dinsdag
11 oktober 2022

Tijd: 9.00 -16.00 uur

Opstaplocatie:
Breda
P5 NAC stadion
4815 NZ Breda

Interesse voor deelname?
Neem contact op met paul@starttogrow.nl