Bekijk hier onze activiteiten
en netwerkevents

Onze activiteiten en netwerkbijeenkomsten bieden interactieve, inspirerende sessies en trainingen en waarin groei centraal staat.

 • Company visit Brouwerij de Toekomst

  Brouwerij de Toekomst Successtory’s en inspirerende ondernemersverhalen komen het beste over als je ze vertelt op de locatie daar waar het gebeurt. We nodigen je dan ook uit voor onze StartToGrow company visit bij Brouwerij de Toekomst. 

 • START Groeiprogramma najaar 2022

  Het is zover! Het Groeiprogramma (editie najaar) start vandaag...
  Voor ambitieuze ondernemers met groeiambities! Dit voorjaar kun je als ambitieuze ondernemer met groeiplannen bij ons een uniek business programma volgen om jouw ambities kracht bij te zetten, om te gaan groeien in omzet en als persoonlijk leider. 

 • START Kickstart programma najaar 2022

  Het is zover! Het Kickstart programma (editie najaar) start vandaag...
  Binnen onze Academy gaat het StartToGrow Kickstart programma weer van start! Dit programma, bedoelt voor freelancers die af willen van het 'uurtje factuurtje model', ZZP'ers, mensen met een idee of al startende ondernemers, bestaat uit 6 programmadagen en geeft jou als beginnende ondernemer een vliegende start.

 • StartToGrow Awards 2022

  Elk jaar reikt StartToGrow de StartToGrow Awards uit. Tijdens een energieke show worden het ondernemerschap maar zeker ook de mensen achter de bedrijven centraal gesteld. Een goed economisch klimaat zorgt voor een florerende werk- en leefomgeving en dat stimuleren we graag.