Bekijk hier onze activiteiten
en netwerkevents

Onze activiteiten en netwerkbijeenkomsten bieden interactieve, inspirerende sessies, trainingen en webinars waarin jouw ambitie centraal staat.

 • StartToGrow company visit

  Playdome Roosendaal Successtory’s en inspirerende ondernemersverhalen komen het beste over als je ze vertelt op de locatie daar waar het gebeurt. We nodigen je dan ook uit voor onze StartToGrow company visit in Playdome Roosendaal. 

 • Netwerkontbijt Ossendrecht

  Brasserie Abdijbos
  Wil jij jouw zakelijk netwerk uitbreiden in West-Brabant? Kom dan naar ons Netwerkontbijt. Deze sessie is een informele bijeenkomst waarbij wij jou als ondernemer graag uitnodigen. Leer elkaars business kennen, vergroot je eigen ondernemerskring en versterk elkaar.

 • START Groeiprogramma 2022

  Het nummer 1 groeiprogramma voor ambitieuze ondernemers met groeiambities gaat dit jaar voor de tweede keer van start. In het najaar kun je namelijk als ambitieuze ondernemer met groeiplannen bij ons een uniek programma volgen om jouw ambities kracht bij te zetten.

 • START Kickstart programma 2022

  Binnen onze Academy gaat het StartToGrow Kickstart programma weer van start! Dit programma, bedoelt voor freelancers die af willen van het 'uurtje factuurtje model', ZZP'ers, mensen met een idee of al startende ondernemers, bestaat uit 6 programmadagen en geeft jou als beginnende ondernemer een vliegende start.