Groeiprogramma

Het nummer 1 groeiprogramma voor ambitieuze ondernemers met groeiambities. Ben jij een ambitieuze ondernemer met groeiplannen? Dan is ons StartToGrow groeiprogramma het begin om jouw ambities kracht bij te zetten. Praat met ondernemers uit de praktijk en volg trainingen van specialisten op het gebied van o.a. strategie, finance, marketing, sales en meer.

Sessies
Tweewekelijks op vrijdag

Start 
Najaar 2021 - datum volgt 

Kosten

€1750,- excl. BTW

Toelating
Op basis van een toelatingsgesprek

Het traject

Sessie 1

Strategie

Coach/Spreker: Paul Hoogerhuis & Bommel van Paassen
De eerste stap in het aanscherpen van een krachtige bedrijfsstrategie.

Sessie 2

Marketing & Sales

Coach/spreker:  Paul Hoogerhuis & Martijn van Aalst
Over hoe je nieuwe klanten voor je organisatie gaat vinden. We leggen je uit hoe je klantreizen in kaart brengt en succesvol online leads kunt genereren via online marketing.

Sessie 3

Financiën

Coach/spreker: Erwin van Schilt & Bommel van Paassen
Een masterclass over cashflow management, financieringen en hoe jij de groei van je bedrijf efficiënt kan sturen op cijfers.

Sessie 4

Leiderschap

Coach/spreker: Frits Galle & Paul Hoogerhuis
We nemen je mee in het effectief leiding kunnen geven in je bedrijf. Hoe zet je een cultuur neer, hoe zorg je voor de juiste energie bij jou en je team. Dat is het fundament van presteren.

Sessie 5

Teambelang

Coach/spreker: Bas van Oevelen & Bommel van Paassen
Hoe zorg je voor een krachtig team in je bedrijf. Hoe verbeter je de onderlinge samenwerking om zo samen succesvol te zijn.

Sessie 6

Ontwikkelplan

Coach/spreker: Paul Hoogerhuis & Bommel van Paassen
Tijd voor actie. Samen maken we nu een concreet actieplan voor jouw bedrijf en jouw toekomst. 

Het Starttogrow Groeiprogramma 2021 is een uniek programma waarin jijzelf als ondernemer en jouw onderneming de juiste handvatten worden aangereikt om door te groeien. Samen met coaches uit het bedrijfsleven helpt het jou om gerichter en meer resultaat te halen. Geen enkel theoretische modellen, maar echt met elkaar ervaringen delen uit de praktijk.  

Onze coaches vertellen hun eigen groeiverhaal en geven je praktische tips

In 7 bijeenkomsten ga je stapsgewijs aan de slag met de ontwikkeling van jezelf als ondernemer waarin jouw bedrijf centraal staat. Elke veertien dagen ga je een hele dag aan de slag met een specifiek thema. Alle trainingen en workshops worden gegeven door onze business coaches, experts en vakidioten. Zij delen hun eigen kennis en kunde zodat jij op een snelle en effectieve manier leert van hun ervaringen en succes. Wat ga je doen in 7 bijeenkomsten?

Dit haal jij uit het groeiprogramma

Bekijk de video

Na het doorlopen van het groeiprogramma ben je klaar om te anticiperen op de toekomst. Je bent in staat om stappen te zetten voor meer omzet, bedrijfsgroei, het beter laten functioneren van het personeel en medewerkers, jezelf beter als directielid te laten functioneren. Je krijgt de kennis en handvatten voor een portie persoonlijk leiderschap en groei van jouw bedrijf. 

Ook daarom doe je mee

 • 300+

  Eerdere deelnemers

  eerdere deelnemers
  aan het groeipgromma

 • 40%

  Meer bedrijfsgroei

  behaalde bedrijfsgroei deelnemers over 2020

 • 92%+

  Aanbevelingen

  bevelen het groeiprogramma aan anderen aan

 • €900mln+

  Extra omzet

  Extra omzet behaalt dankzij ons ondernemersnetwerk

Wat haal jij als ondernemer concreet uit ons StartToGrow groeiprogramma

Verwacht van Starttogrow geen achterover leun programma. Onder de deskundige begeleiding van de trainers en experts krijg je kennis aangereikt, maar je gaat er vooral ook zelf en met de andere deelnemers mee aan de slag. Aan het eind van het programma loop jij de deur uit met een concreet ontwikkelprogramma met doelgerichte actiepunten, waarmee je direct aan de slag kunt en jouw onderneming en jezelf als persoon succesvoller maakt. Dit ontwikkelprogramma wordt jouw eigen StartToGrow!

 • 7 volle dagen trainingen van ervaren ondernemers uit de praktijk
 • Persoonlijke aandacht en coachingsgesprekken om al jouw vragen te beantwoorden
 • Het vergroten van je netwerk via onze coaches en andere deelnemers
 • Een concreet groeiplan voor jouw bedrijf waarmee je onder begeleiding van onze coaches aan de slag kunt
 • De mogelijkheid om ook na het groeiprogramma je vragen te stellen aan Starttogrow en onze coaches

Zo beoordelen anderen ons

Schrijf je in voor ons groeiprogramma!

Meld je hieronder aan via het inschrijfformulier. Onze groei begeleiders van Starttogrow nemen binnen 24u contact met je op.

Ervaring van Arjan van de Watering

Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen

Als jongetje van 2,5 kreeg hij de diagnose leukemie. Op zijn 10e werd hij genezen verklaard. Toen hij 16 jaar was wist hij dat hij “iets” wilde doen om anderen te helpen. Nog eens 2 jaar later kreeg dat concreet vorm. “Ik wil bijdragen aan de oplossing van het huisvestingsvraagstuk door containerwoningbouw. Mensen moeten hun droomhuis kunnen samenstellen tegen een mooie prijs en zonder in te leveren op kwaliteit.”

Ervaring van Mireille Mortiers

Luister naar je klanten

Na 10 jaar windsurfen op Aruba maakte Mireille Mortiers de overstap naar suppen in Steenbergen. Daar startte ze Bobla Sup en Surf. “Het belangrijkste doel is mensen te laten genieten van de natuur terwijl ze op een ontspannende manier in beweging zijn.”

Ervaring van Johan Janssens

Veelzijdigheid is mijn kracht

Johan Janssens was 50 jaar toen zijn baan bij Philip Morris ophield. Nu ga ik doen wat ik leuk vind, wist hij en hij startte zijn eigen klusbedrijf. Met het klussen had hij de nodige ervaring. Met het ondernemerschap nog niet.

Ervaring van Ineke en René van Lier

Verken de mogelijkheden over de grens

Een aantal jaren geleden volgden Ineke van Liere en haar man René met hun honden een opleiding. Het leverde hen heel veel kennis en inzichten op die ze graag met andere hondeneigenaren wilden delen. Maar dan wel op hun eigen unieke manier. Zo ontstond Natural Dogs; een veelzijdig bedrijf waar maatwerk hoog in het vaandel staat.

Ervaring van Robert Breedveld en Pieter Dekker

We zoeken naar praktische oplossingen

Looma betekent creëren. Het bedrijf van Robert Breedveld en Pieter Dekker creëert werk voor jongeren met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Een goed voorbeeld van maatschappelijk betrokken ondernemen.

Ervaring van Rama Fakhouri

Laat mensen proeven!

Met de gedachte ‘door lekker eten voor te schotelen bouw je vriendschap op’ startte Rama Fakhouri een Syrisch restaurant in het centrum van Bergen op Zoom. Ze heeft daarmee een uniek concept in handen. “Ik maak échte Syrische gerechten zoals ik ze van mijn moeder heb geleerd”.

Ervaring van Sjors van de Lindeloof

Zet in op groei en zichtbaarheid

Als je Sjors van de Lindeloof vraagt naar de toekomst van Telecom en ICT-bedrijf Tel-it hoeft hij niet lang na te denken “we gaan ons bedrijf nóg beter op de kaart zetten. Ik beschouw dat als onze uitdaging en onze ambitie”.

Ervaring van Eric Verheijen

Met perfectionisme kom je niet verder

Als jouw bedrijf succesvol is, is dat natuurlijk geweldig. Maar soms kan dat succes zich tegen je keren. Dat ondervonden Eric Verheijen en Joep Suijkerbuijk van het bedrijf Lyfter. Maar Eric en Joep lieten het er niet bij zitten. Als volleerd Jedi’s pakten zij hun lichtzwaard en gingen het gevecht aan.

Ervaring van Johannes Snoek

Persoonlijke groei is de belangrijkste factor

Als hij één advies mag geven aan ondernemers die willen groeien dan is het dat je je door niks en niemand moet laten tegenhouden. Hij ziet nog te vaak dat mensen zich laten leiden door angst. “Als je het écht wilt dan moet je ervoor gaan. En dan zul je zien dat het lukt”.

Ervaring van Ellen van Gils

Mijn hondenligkussens zijn duurzaam

Ellen van Gils ontdekte een gat in de markt vanuit eigen ervaring. Haar bedrijf ontwikkelt en verkoopt duurzame hondenligkussens voor een modern interieur. 

Ervaring van Cindy Coppens

Een goed zadel is belangrijk voor ruiter en paard

CC Saddle Solutions is gespecialiseerd in zadels en accessoires voor paarden. Cindy Coppens is eigenaar van dit bedrijf. Ze is gestart vanuit haar liefde voor paarden. Maar heeft inmiddels haar positie in de markt veroverd. 

Ervaring van Lieke Withagen

Nu maak ik bewust tijd vrij om vooruit te kijken

Kort nadat Lieke Withagen met Brownies & Downies in Bergen op Zoom startte, moest ze haar verwachtingen al bijstellen. In positieve zin. “We groeiden veel harder dan we tevoren voor mogelijk hielden. Na een maand moesten we al kopjes en bestek bijkopen. Hoewel de keuken meteen te klein leek gaf dat wel een heerlijk succesgevoel”.

Ervaring van Thea Jansen

Vastberadenheid is cruciaal voor succes

Toen Thea Jansen besloot om een eigen bruidsmodezaak te starten in Wouw had ze zich meer dan grondig voorbereid. Toch zag het er naar uit dat het niet ging lukken omdat banken al afhaakten voordat ze Thea hadden aangehoord. Ze liet zich niet uit het veld slaan en wist met haar vastberadenheid toch het felbegeerde ja-woord te bemachtigen.

Ervaring van Rose-Marij Middeldorp

Wil je groeien? Durf te vragen!

Rose-Marij Middeldorp startte 5 jaar geleden thuis, in een klein kamertje, met het bedenken van een uniek zorgconcept met een hele scherpe doelstelling. In korte tijd groeide ZEPXL uit tot een bedrijf waarin dagelijks zo’n 80 mensen haar plannen uitvoeren en die scherpe doelstelling waarmaken. En daar bleef het niet bij.

Ervaring van Mirjam de Nijs

Ik wil zoveel mogelijk kinderen en jongeren bereiken

Mirjam de Nijs droomde als jong meisje al van haar eigen praktijk als psycholoog. Nadat ze jarenlang als kinderpsycholoog in loondienst had gewerkt, heeft ze in 2015 de knoop doorgehakt. Dat was de start You&Me Psychologie een goedlopende praktijk waar kinderen op een persoonlijke wijze geholpen worden met (gedrags)problemen.