1-op-1-gesprekken | Hoe sta jij ervoor?

Terugbetalen coronasteun, belastingschuld, torenhoge energieprijzen, stijgende lasten…hoe sta jij ervoor als ondernemer?

1-op-1-gesprekken | Hoe sta jij ervoor?

Tijdens de coronacrisis dachten veel ondernemers nog: “kom op schouders eronder en doorgaan!”. Met veel energie en creativiteit kwamen ze de crisis en de lockdowns door. Nu weten veel ondernemers het even niet meer. Naast het terugbetalen van de coronasteun, moeten nu vanaf oktober ook de belastingschulden terugbetaald worden. De buffers zijn op, de energieprijzen stijgen, de huur wordt hoger en de inkoop duurder. StartToGrow onderhoudt dagelijks contact met ondernemers en we weten dan ook dat er vele zorgen bestaan.

Wij staan nu dan ook kosteloos voor je klaar. We bieden gratis 1-op-1-gesprekken aan met een van onze ondernemerscoaches.

StartToGrow helpt jaarlijks honderden ondernemers met het opstarten of laten doorgroeien van hun bedrijf. We zijn er ook voor ondernemers die moeite hebben hun hoofd boven water te houden door alle omstandigheden. Ondernemers die het nodig hebben om te sparren over de weg uit de crisis, een nieuw perspectief en het maken van de juiste keuzes.

Een 1-op-1-gesprek helpt je met vragen als: welke ondersteuning is er voor mij als ondernemer, moet ik doorgaan…of stoppen, hoe kom ik aan meer klanten, hoe bereken ik de stijgende kosten door, etc.

Dus, heb jij behoefte aan een luisterend oor, een klankbord of sparringspartner? Schroom niet en laat je gegevens achter voor zo’n 1-op-1-gesprek met onze ondernemerscoaches Paul Hoogerhuis of Peter Huijgens.

Plan een 1-op-1 gesprek met ons in