1 op 1 coachgesprekken

Ondernemen zit in jouw bloed maar je mist de ervaring waardoor je voor veel nieuwe uitdagingen komt te staan. Of je bent al een aantal jaar ondernemer en je merkt dat je niet jouw maximale groei bereikt. Of je bent hard geraakt door de coronacrisis en je wilt graag sparen. 

Dan is het prettig om een coach te hebben die verstand heeft van zaken. Onze ondernemerscoaches zijn ervaren ondernemers. Ook zij zijn ooit gestart en zij willen hun kennis nu graag beschikbaar stellen om jou, als ondernemer, op weg te helpen in welke fase je ook zit van het ondernemen.

Voor wie is het coachgesprek

Onze missie is het laten starten, doorgroeien en helpen van ondernemers in West-Brabant. Of je dus starter bent of doorgroeier, we zijn er voor je en komen graag met jou in contact. Sinds de coronacrisis hebben we ook speciale coachgesprekken voor ondernemers die gebruik maken van de Tozo-regeling of voor elke ondernemer die last heeft van deze huidige crisis. Of het water je nu aan de lippen staat, of je juist zo'n grote groei hebt doorgemaakt dat je niet weet hoe je beheersbaar kan doorgroeien. Want ondanks de crisis zijn er ook branches die hun omzet hebben verveelvoudigd. Ook dat brengt extra uitdagingen met zich mee. 

 • Starters
 • Als je ZZP'er bent en je af wilt van 'uurtje factuurtje' 
 • Ondernemers die de ambitie hebben om te groeien 
 • Ondernemers die gebruik maken van de Tozo-regeling


Wie zijn de coaches? 
Onze coaches Koen Oosterwaal en Hans van Gurchom hebben elk een eigen specialisme en specifieke ervaring en kennis. Het is belangrijk dat dit aansluit bij jouw informatiebehoefte. Op die manier kan de coach jou goed begeleiden.

Kosten
Om gebruik te maken van deze dienst wordt een bijdrage van € 50,- excl. BTW per jaar in rekening gebracht. (LET OP: DIT JAAR VERVALT DE EIGEN BIJDRAGE VAN € 50,- I.V.M. DE CORONACRISIS) 

Ook daarom doe je mee

 • 300+

  Eerdere deelnemers

  eerdere deelnemers
  aan het groeipgromma

 • 40%

  Meer bedrijfsgroei

  behaalde bedrijfsgroei deelnemers over 2020

 • 92%+

  Aanbevelingen

  bevelen het groeiprogramma aan anderen aan

 • €900mln+

  Extra omzet

  Extra omzet behaalt dankzij ons ondernemersnetwerk

Schrijf je direct in voor een 1 op 1 gesprek

Ervaring van Ineke en René van Lier

Verken de mogelijkheden over de grens

Een aantal jaren geleden volgden Ineke van Liere en haar man René met hun honden een opleiding. Het leverde hen heel veel kennis en inzichten op die ze graag met andere hondeneigenaren wilden delen. Maar dan wel op hun eigen unieke manier. Zo ontstond Natural Dogs; een veelzijdig bedrijf waar maatwerk hoog in het vaandel staat.

Ervaring van Robert Breedveld en Pieter Dekker

We zoeken naar praktische oplossingen

Looma betekent creëren. Het bedrijf van Robert Breedveld en Pieter Dekker creëert werk voor jongeren met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Een goed voorbeeld van maatschappelijk betrokken ondernemen.

Ervaring van Rama Fakhouri

Laat mensen proeven!

Met de gedachte ‘door lekker eten voor te schotelen bouw je vriendschap op’ startte Rama Fakhouri een Syrisch restaurant in het centrum van Bergen op Zoom. Ze heeft daarmee een uniek concept in handen. “Ik maak échte Syrische gerechten zoals ik ze van mijn moeder heb geleerd”.

Ervaring van Sjors van de Lindeloof

Zet in op groei en zichtbaarheid

Als je Sjors van de Lindeloof vraagt naar de toekomst van Telecom en ICT-bedrijf Tel-it hoeft hij niet lang na te denken “we gaan ons bedrijf nóg beter op de kaart zetten. Ik beschouw dat als onze uitdaging en onze ambitie”.

Ervaring van Eric Verheijen

Met perfectionisme kom je niet verder

Als jouw bedrijf succesvol is, is dat natuurlijk geweldig. Maar soms kan dat succes zich tegen je keren. Dat ondervonden Eric Verheijen en Joep Suijkerbuijk van het bedrijf Lyfter. Maar Eric en Joep lieten het er niet bij zitten. Als volleerd Jedi’s pakten zij hun lichtzwaard en gingen het gevecht aan.

Ervaring van Johannes Snoek

Persoonlijke groei is de belangrijkste factor

Als hij één advies mag geven aan ondernemers die willen groeien dan is het dat je je door niks en niemand moet laten tegenhouden. Hij ziet nog te vaak dat mensen zich laten leiden door angst. “Als je het écht wilt dan moet je ervoor gaan. En dan zul je zien dat het lukt”.

Ervaring van Ellen van Gils

Mijn hondenligkussens zijn duurzaam

Ellen van Gils ontdekte een gat in de markt vanuit eigen ervaring. Haar bedrijf ontwikkelt en verkoopt duurzame hondenligkussens voor een modern interieur. 

Ervaring van Lieke Withagen

Nu maak ik bewust tijd vrij om vooruit te kijken

Kort nadat Lieke Withagen met Brownies & Downies in Bergen op Zoom startte, moest ze haar verwachtingen al bijstellen. In positieve zin. “We groeiden veel harder dan we tevoren voor mogelijk hielden. Na een maand moesten we al kopjes en bestek bijkopen. Hoewel de keuken meteen te klein leek gaf dat wel een heerlijk succesgevoel”.

Ervaring van Rose-Marij Middeldorp

Wil je groeien? Durf te vragen!

Rose-Marij Middeldorp startte 5 jaar geleden thuis, in een klein kamertje, met het bedenken van een uniek zorgconcept met een hele scherpe doelstelling. In korte tijd groeide ZEPXL uit tot een bedrijf waarin dagelijks zo’n 80 mensen haar plannen uitvoeren en die scherpe doelstelling waarmaken. En daar bleef het niet bij.

Ervaring van Mirjam de Nijs

Ik wil zoveel mogelijk kinderen en jongeren bereiken

Mirjam de Nijs droomde als jong meisje al van haar eigen praktijk als psycholoog. Nadat ze jarenlang als kinderpsycholoog in loondienst had gewerkt, heeft ze in 2015 de knoop doorgehakt. Dat was de start You&Me Psychologie een goedlopende praktijk waar kinderen op een persoonlijke wijze geholpen worden met (gedrags)problemen.