StartToGrow Academy,
wij helpen jou als ondernemer

StartToGrow is er voor ondernemers die een idee hebben of net zijn gestart. Maar ook voor ondernemers die al een succesvolle business hebben en de ambitie hebben om te groeien. We luisteren, sparren, adviseren, dromen en ondernemen met je mee. De StartToGrow Academy biedt voor deze ondernemers waardevolle en intensieve trajecten waarbij je samen met andere ondernemers een volgende stap zet met jouw onderneming.

De StartToGrow Academy

StartToGrow biedt unieke programma's aan, zonder winstoogmerk, om jou te helpen als ondernemer.

 • Kickstart programma (startende ondernemers)
 • Groeiprogramma (ondernemers die wilen doorgroeien en meer omzet willen) 
 • 1 op 1 coachingsgesprekken, waarin groei van jouw onderneming centraal staat 

De programma's

 • StartToGrow Groeiprogramma

  Het nummer 1 groeiprogramma voor ambitieuze ondernemers met groeiambities. Ben jij een ambitieuze ondernemer met groeiplannen? Dan is ons StartToGrow Groeiprogramma het begin om jouw ambities kracht bij te zetten. Praat met ondernemers uit de praktijk en volg trainingen van specialisten op het gebied van o.a. strategie, finance, marketing, sales en meer.

 • StartToGrow Kickstartprogramma

  Het Kickstartprogramma van de StartToGrow Academy is bedoeld voor jou als enthousiaste en serieuze ondernemer met een innovatief idee, als je net jouw eigen bedrijf gestart bent, als je zzp'er bent of deels nog in loondienst werkt en fulltime aan de slag wil met jouw bedrijf. 

 • 1-op-1 gesprekken

  Ondernemen zit in jouw bloed maar je komt momenteel voor (te) veel nieuwe uitdagingen te staan. De snel veranderende economie heeft je ingehaald of staat op punt je in te halen. Een hernieuwde bedrijfsvoering en nieuwe verdienmodellen zijn hierin cruciaal. StartToGrow helpt je hiermee. Op financieel vlak en op persoonlijk vlak. We hebben geen winstoogmerk maar wel de missie ondernemers te helpen met ondernemen. 

  StartToGrow biedt een Academy (trainingen) aan, netwerkbijeenkomsten, maar ook laagdrempelige en vertrouwelijke 1 op 1 gesprekken. Onze ondernemerscoaches zijn ervaren ondernemers. Ook zij zijn ooit gestart en zij willen hun kennis nu graag beschikbaar stellen om jou, als ondernemer, te helpen in welke fase je ook zit van het ondernemen.

Zo beoordelen anderen ons

Ontdek gratis tips om direct meer potentieel uit je bedrijf te halen

Hét magazine met 50 pagina's vol tips, verhalen en inspiratie! 
Speciaal voor ondernemers met ambitie om te groeien.